woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKasmoni beheerder beroofd in woning

Kasmoni beheerder beroofd in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw heeft op vrijdag 8 maart bij de politie van Meerzorg aangifte gedaan van diefstal middels geweldpleging in haar woning aan de Bakapasiweg.

Het slachtoffer R.S. verklaarde dat ze in de holst van de nacht door drie mannen in haar woning werd overvallen, terwijl ze sliep. De daders zeiden dat ze weten dat vrouw beheerder is van een kasgeld en dat het geld bij haar is.

Volgens de vrouw probeerde twee van de mannen haar vast te binden, terwijl de derde het huis overhoop haalde.

De rovers hebben een damestas inhoudende belangrijke documenten, twee Samsung mobiele telefoons en een geldbedrag in SRD en euro buitgemaakt.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Dat dit systeem nog bestaat in het roofzuchtige land verbaasd mij. Je kan anno 2024 toch een lege prbofles wassen en drogen en evt bekleden met papiermache en evt ook een klertje geven Elke maand pak je 1 of meerdere bankbiljetten van een bepaalde waarde, rolt het op elastiekje of touwtje eromheen en je mikt het in de (droge Fles) hu nog iets kunstig bv wat takken met bloemen van papierenzakdoekjes waardoor de fles met1 in een prachtige pronkvaas verandert geef het een neurale plek waar niet makkelijk of dat het teveel in het zicht staat en iemand eraan komt. Maak er bv ook een bruidje van en strooi er altijd voor 1derde met fijn zand. Elke keer dat je er weer een rolletje indoet schudt je het ff goed om zodat de kokoers tusen het zand komen en niet te zien zijn door een leek of boef. na een jaar heb je net zoveelgel al wanneer j je hand zou krijgen.
    Mijn inspiratie indertijd was Oprah die zei dat als je je salaris kreeg je direct jezelf moest betalen voordat je anderen eerst betaalde . Maak het tot een gewoonte en kmen er inbrekers dan bos je die fles boeng tranga op zn kop


    Maak melding
  2. Bhanumati 11 maart 2024 Bij 00:50
    Alweer de nachtwezens. In het donker glippen ze makkelijk weg.

    Neen Bhanumati
    Ze slippen niet weg maar lopen gewoon doodleuk weg van de plaats van de beroving omdat ze door hun kleur niet waarneembaar zijn in he donker. Ook de politie heeft het er moeilijk mee om ze i het donker op te sporen.


    Maak melding
  3. Ze mag blij zijn dat ze het verder goed van af heeft gebracht. Tijdens de 40 jarige zogenaamde revolutie is er meer verdwenen dan alleen kasmoni……


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES