zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrandweer weet erger te voorkomen bij beginnende brand in Paramaribo

Brandweer weet erger te voorkomen bij beginnende brand in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

De brandweer in Suriname kreeg vanmorgen een melding binnen van brand bij een woning aan de Frederik Derbystraat te Paramaribo. Daar aangekomen bleek dat een afdakje en stoelen in brand stonden.

Door kordaat optreden van de Surinaamse brandweer kon erger worden voorkomen.

Een bejaarde man die op het adres woont zegt dat hij niet weet hoe de brand is ontstaan. Hij was in zijn woning toen hij ineens de hitte voelde.

De politie van Nieuwe Haven en brandweer werden gealarmeerde, die snel op het brandadres arriveerde. De brand werd meteen geblust.

De woning is niet tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. brandweer wat een stelletje helden , naar zo’n klein fikkie rukken ze uit , maar in Noord in de verlengde nieuwe charlesburgweg waar al meer dan twee dagen kavelaars bewust de percelen in de fik steken komen ze niet , omdat ze weten de brandweer komt niet naar bosbranden omdat ze dat hebben aangegeven ze zijn in beraad , brandweer jullie laten duizenden mensen daar waarvan vele kinderen de rook inademen , voor de kinderen zijn jullie geen helden meer , maar gifmengers


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES