zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameMarcel Oostburg voor twee dagen geschorst op Facebook

Marcel Oostburg voor twee dagen geschorst op Facebook

-

Does Travel - naar Suriname

Activist Marcel Oostburg, die bekend staat om zijn politieke posts op Facebook, is voor twee dagen geschorst op het sociale medium. Dat wil zeggen dat hij gedurende 48 uur geen gebruik kan maken van zijn Facebook account om berichten te posten of live te gaan.

Facebook verwijderde een posting van Oostburg over DNA-lid Mahinder Jogi, vanwege het schenden van auteursrechten. Vermoedelijk is dat de aanleiding voor de schorsing.

Oostburg bevestigt dit tegenover de redactie van Waterkant.Net. Hij zegt het raar te vinden omdat het gaat om een posting van 27 november 2023, met beeld waarbij Jogi in De Nationale Assembleé aan het praten is. Dit soort fragmenten worden volgens hem ook door DNA zelf live via Facebook gedeeld.

“Ik heb mijn beklag al gedeponeerd bij Facebook. Ik denk niet dat Jogi mij heeft gerapporteerd, maar de VHP media. Vermoedelijk omdat ze heel onsportief zijn”, aldus de NDP’er tegen de redactie van Waterkant.Net.

De schorsing op Facebook komt precies op het moment dat Oostburg op vrijdag 1 maart 2024 voornemens is actie te voeren met betrekking tot de zaak van Pan American Real Estate.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Deze man lult constant,hij is zeer opruïend bezig ,en roept geesten op die hij niet zal kunnen bezweren.


    gemodereerd
  2. Meneer Oostburg,ik steun je in deze ,misschien kun je via andere fb vrienden mensen oproepen voor morgen.
    Het volk word steeds meer onderdrukt en monddood gemaakt. stroom,water,telefoon alle tarieven blijven gigantisch stijgen,binnenkort ook prijs van gasbommen,terwij de president maar blijft reizen met alleen mensen die op hem lijken,ondertussen zijn er recent 50 verpleegkundigen naar beter betalende landen vertokken.operaties en noem maar op kunnen niet uitgevoerd worden.het dak v h ziekenhuis lekt,maar er is geen geld voor reparatie.[Personeel v h ZH heeft over maand februari nog geen salaris ontvangen,straks komen daar weer actie van,maar de pres reist maar door..


    gemodereerd
  3. Ik heb geen politieke kleur hoor, maar als hij niet was gaan onderzoeken was deze torie in de Doofpot beland. We moeten nu voor altijd af van politieke partijen die het land achteruit brengen/vernietigen ipv vooruit brengen. Geldt dus ook voor de NDP!! We hebben als volk er niets aan.


    gemodereerd
  4. Eindelijk is suri in beeld bij Facebook.
    Het werd tijd met al die opruiende suri fakenews pagina’s.

    Als hij zich misdraagt dan wordt het een totale blokkade.


    Maak melding
  5. oostburg is gewoon media geil , en facebook blokkeert geile mannetjes , waarom maar twee dagen , o ja face wacht 1 maart af of hij zijn poten kan inhouden , de politie zegt dat die man met een paar mensen zijn petitie mag afgeven , de rest van de paarse club komt niet in de veiligheidszone


    Maak melding
  6. Dan moet hijn zn sjit nu op telegram droppen . Sani e miti a ddb standin jere want ingaande tamara a no mang sribi morro n Inke ennu kan hij ook niet via social media zn vrienden om een gunst vragen.
    Oosie je hebt jezelf in het geheel niet mee je bent een roe bobojantje die knap wil spelen. Kijk hoe je de mist in was gegaan met Botsse. No kree hoor Vismale gaat eten en drinken voor je brngen daar onder die paraplu.


    Maak melding
  7. Goedzo. Deze man mag een politieke kleur hebben maar wat hij doet is niet goed te praten. Ik zou hem gewoon blokkeren! Ga maar zoals gewoonlijk bij dtv je beklag doen, dan heb je tenminste wat domme mensen die naar je luisteren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES