dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan op fiets lost schoten op woning minister Ramadhin

Man op fiets lost schoten op woning minister Ramadhin

-

Does Travel - naar Suriname

Op de woning van de Surinaamse minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, zijn afgelopen middernacht een aantal schoten gelost. Ook een voertuig werd daarbij geraakt (foto).

Een bewaker, die ook lid is van het Directoraat Nationale Veiligheid in Suriname (DNV), heeft de dader gezien. Het ging om een man op een fiets, met een witte trui met capuchon en een zwarte broek.

Volgens hem heeft de fietser negen schoten gelost. Na zijn daad fietste de schutter richting de Franchepanestraat.
 
De politie van Uitvlugt alsook leden van Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en DNV waren ter plaatse voor onderzoek. Na onderzoek werden vijf kogelinslagen op het balkon waargenomen en één in het voertuig van de bewaker.

Er werden in totaal zeven hulzen aangetroffen en in beslag genomen. Van de schutter ontbreekt nog elk spoor. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt.
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
  1. AL DEZE OPDRACHTEN KOMEN VAN DE NDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NIEMAND ANDERS.
    DDB ZIT GEWOON IN HET BINNENLAND SAMEN MET BORDO.

    Formeel opsporingsbevel Bouterse en Dijksteel
    De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding van de veroordeelde met de volgende personalia
    BOUTERSE, Desiré Delano—geboren op 13 oktober 1945 te Suriname en wonende aan de Patrijsstraat nummer 28 te Paramaribo.BOUTERSE, Desiré Delano voornoemd is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 (twintig) jaren onvoorwaardelijk terzake medeplegen van moord zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht .SIGNALEMENTGESLACHT.MANNELIJKETNICITEIT….GEMENGDHUIDSKLEUR…. LICHT BRUINPOSTUUR.. …ORMAAL
    Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze veroordeelde wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/403252, de Command Center (CC) op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.Paramaribo, 17 januari 2024,De Procureur- Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname namens deze,De commissaris van politie,B. Isaacs

    De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding van de veroordeelde met de volgende personalia:——DIJKSTEEL, IWAN LEENDERT—geboren op 12 december 1952 te Suriname en wonende aan de Arnoldstraat nummer 13 te Paramaribo.DIJKSTEEL, IWAN LEENDERT is veroordeeld tot een gevangenisstrafvan 15 (vijftien) jaren onvoorwaardelijk terzake medeplegen van moord zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.SIGNALEMENTGESLACHT…MANNELIJKETNICITEIT…CREOOLHUIDSKLEUR……DONKERBRUINPOSTUUR…NORMAAL
    Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze veroordeelde wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/403252, de Command Center (CC) op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.Paramaribo, 17 januari 2024,


    Maak melding
  2. alle crime kan je linken aan NDP
    alle branden in de stad alles.
    man op brommer/man op fiets

    amoksie is op vakantie naar curacau

    mathoera bakt bara thuis


    Maak melding
  3. Laat zich al raden vanuit welke hoek de kogels komen. Voor een broodje batjauw met een blikje Fernandes zijn deze mensen in staat een moord te plegen. Advocaat Hugo Essed had gelijk. Bepaalde groepen in Suriname zijn het land aan het destabiliseren om de vonnissen van de 8 dec moorden nietig te verklaren.


    Maak melding
  4. Bollie 24 januari 2024 Bij 13:14
    Koos

    Waarschijnlijk een afrekening in het criminele circuit. Drugsbaronnen zeker.
    Raden wie de drugsbaronnen zijn??????.

    Misschien P Wortel of Q Promes ??


    Maak melding
  5. Ik sta elke versteld hoeveel onzin steeds dezelfde mensen hier uitkramen.
    Niet uitgesloten dat ze tijdens een partij bijeenkomst in ocer iets te eten hebben gekregen waar iets (kroi-torie) in zat.
    Ala deng verstan kon krimpie…


    Maak melding
  6. SamPie nog meer vuurwapens geven aan de mensen die op jouw lijken.
    Deze dingen maakt jouw blij nôh Sampie??
    Je bent een ndp in ABOP kleren.

    @robg is één grote narcis in Suriname en dat is didibri, en jullie Robg , Debby enz. Zijn de flying monkey’s van deze didibri.


    Maak melding
  7. Heel raar dat de schutter wist te ontkomen.Verplaatste de schutter zich op een fatbike met een snelheid van 60 tot 75 km per uur? Er moeten toch ook camera beelden beschikbaar zijn?
    Dit zaakje stinkt.Kan ook een door VHP sympathisanten opgezette scenario zijn.Je weet het maar nooit met deze gasten…!


    Maak melding
  8. Heel raar dat de schutter wist te ontkomen.Verplaatste de schutter zich op een fatbike met een snelheid van 60 tot 75 km per uur? Er moeten toch ook camera beelden beschikbaar zijn?
    Dit zaakje stinkt. Kan ook een door ndp sympathisanten opgezette scenario zijn. Je weet het maar nooit met dit ongedierte…!


    Maak melding
  9. Deze grapjassen denken ons te misleiden. Komt uit hun eigen kamp. Zelfde BS van wulfinghstraat.
    De verkiezingen gaan door want deze gasten moeten weg.


    Maak melding
  10. @ Boesskowtoe 24 januari 2024 Bij 13:50
    “Ik sta elke versteld hoeveel onzin steeds dezelfde mensen hier uitkramen…”

    Bevooroordeelden, zoals Roewel (24 januari 2024 Bij 12:16, “Het is begonnen de kroesharige boutisten aan het werk…”) die er dingen bij verzinnen, welke niet in het artikel genoemd worden, hetgeen meer zegt over deze persoon dan over degene die hij (onterecht) beschuldigd!


    Maak melding
  11. Duidelijk iemand die zijn boosheid en ontevredenheid over de slechte gezondheidszorg in Suriname onder de aandacht van de minister wilt brengen.


    Maak melding
  12. Ik maak geen onderscheid van welke politieke partij je bent,
    ben je fout! En van welk etnische afkomst je bent, speelt bij
    mij helemaal geen rol. Deze soort lafbekken moeten ze gelijk
    met de grond gelijk maken. Ongeacht van welke politieke
    partij je bent, het is gewoon ongehoord en een hele laf daad!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding
  13. @WAT 25 januari 2024 Bij 00:58
    “Touissant , jij zegt niets wat die robg-debby neer pennen , ben jij soms kroesharig of toch een gladde of een witte”

    WAT,
    Ik heb tot vervelends toe gereageerd op de door u genoemde individuen en ben er zo langzamerhand een beetje klaar met sujetten, die menen de waarheid in pacht te hebben! Ik reageer zonder aanziens des persoons en leg niet per sé de focus op, kroes, glad of wit. Ik probeer hier zoveel mogelijk tegen te ageren, aangezien mijn kennissen- en vriendenkring uit de meest uiteenlopende bevolkingsgroepen en/of personen bestaat. Mijn reacties zijn over het algemeen gebaseerd op individuen, die hele bevolkingsgroepen, ‘over één kam scheren!’ Ik ben in Suriname geboren en als zodanig is hier mijn navelstreng begraven. Al heb ik geruime tijd in Nederland gewoond en daar gestudeerd, ik zal tot aan mijn dood een Surinamer zijn.

    Ik vind het verder niet echt van belang wat voor afkomst of haardracht ik heb, maar één ding weet ik zeker: “Klootzakken, racisten, fascisten en ander soort intolerante randdebielen, bestaan in alle kleuren, afkomst en bevolkingsgroepen, maar dienen individueel benoemd te worden en niet als geheel, want al zijn er nog zo veel criminelen en racisten van een bepaalde soort; de meesten zijn gewone mensen die het beste van hun – al dan niet miserabele – leven proberen te maken.”

    Dit gezegd hebbende, ben ik van mening dat mensen met een gigantisch bord voor hun hoofd (de Debby’s, RobG en vele anderen) die dusdanig overtuigd zijn van hun eigen gelijk, niet of nauwelijks op een zinnige manier mee van gedachten te wisselen is! Dit soort mensen doen me denken aan die vlieg, die op de as van een voortdenderende strontkar zitten en zeggen: “Wat een stof doe ik toch opwaaien!”

    Tan bun


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES