vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeen bouwactiviteit meer waar te nemen bij cel Bouterse

Geen bouwactiviteit meer waar te nemen bij cel Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

Het is passanten en buurtbewoners al enkele dagen opgevallen dat de werkzaamheden aan het gebouw, waarvan gezegd wordt dat het de cel wordt van de veroordeelde Surinaamse oud-president Bouterse, gestopt zijn.

Vorige week werd nog in hoog tempo gewerkt aan het gebouw op het terrein van het Militair Hospitaal Dr. F.A.C. Dumontier in Suriname. Bouterse had zich vorige week vrijdag moeten melden bij de gevangenis, maar verdween spoorloos.

Daarna was er deze week geen bouwactiviteit meer waar te nemen. Ook de entree die gemaakt was in de schutting, waar materiaal naar binnen werd gebracht, is afgesloten met zinkplaten (foto onder).

De detentie van Bouterse bij het Militair Hospitaal zou plaatsvinden op basis van enkele medische issues. Bouterse zou daarom niet in een bestaande gevangenis opgesloten worden, maar in deze cel die op steenworp afstand ligt van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het geval hij medische hulp nodig heeft.

Wat de status van de bouw nu is, is onbekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

27 REACTIES
  1. Zoals nu blijkt was het “ziek zijn” en dichtbij het ziekenhuis een lulexcuus om in luxe zijn straf uit te zitten. Een zinvolle bestemming nu geven v dit gebouw bv openbaar toilet. Laat die lafbek gewoon op boma als ie zich ziek voelt in de ziekenboeg aldaar;opname in het ziekenhuis zonodig( er zijn genoeg “ziekenhuisinfecties” die straks zijn lijden gaan verlichten😂😂”mek a kong wie e waktie eng”😂😂hoorde ik iemnd zeggen


    Maak melding
  2. Als hij afgebouwd wordt kan je het verhuren als appartement. Ik denk dat dit een van de meest beveiligde plek in Su is waar je niet bang hoeft te zijn om beroofd te worden.

    Je kunt er ook een toeristische trekpleister van maken voor de wereld. Hier zou de meest beruchte dictator/massamoordenaar van het land opgesloten worden. Dit zou de bezoekers wel trekken. Met een paar verkoop tentjes erbij.

    Ik denk dat hij al een andere identiteit heeft aangenomen en inderdaad in het buitenland zit. Hij had de mogelijkheden dit te kunnen doen, ook omdat hij door Interpol gezocht wordt. Hij is slim genoeg om hier ook al maatregelen voor getroffen te hebben.


    Maak melding
  3. Hij zit nu in een zorginstelling. Met de OM is een deal gemaakt, dat hij daar zijn detentie zal uit slapen. Er is nog een kans om uit de detentie te geraken. Ik ben niet krankzinnig hoor, maar, omdat etc.etc.


    Maak melding
  4. Misschien zit hij nu tussen dozen fruit die uit Brazilie zijn vertrokken richting Antwerpen of daartussen. Waar kun je beter schuilen dan waar ze je niet verwachten?


    Maak melding
  5. Ik stel voor om dit bouwwerk af te bouwen en de muren door streetarts te laten verfraaien met afbeeldingen van de vermoorde/verminkte slachtoffers zodat als didibri nog opduikt alsnog zijn intrek kan nemen en elk moment zn wreedheden kan aanschouwen. Dit gun ik hem bovenop zn detentie.


    Maak melding
  6. ik zeg doorgaan met bouwen, maar zonder ramen. Gooi de crimineel chantokki erin
    Voor mij is het meer dan duidelijk, eigenlijk voor iedereen er zijn slechts 2 opties
    1. channiehhhh heeft een behoorlijk bedrag ontvangen
    2. Channiehhhh wordt ge chan teerd

    Channiehhhh heeft Trump overtroffen
    Ik bouw een muur om Mexico en laat die Mexicanen betalen
    Channeeihhh ik bouw een gevangenis en ga er zelf in blijven

    Volk van Surinaamse Ik roep u op om goed na te denken
    Kan je zo iemand nog vertrouwen???????


    Maak melding
  7. Sammy the Queen 17 januari 2024 Bij 11:03
    Misschien zit hij nu tussen dozen fruit die uit Brazilie zijn vertrokken richting Antwerpen of daartussen. Waar kun je beter schuilen dan waar ze je niet verwachten?
    Waar? Deze vraag heb ik al een paar dagen geleden beantwoord. Hij is mbv channiehhhh in een van de beveiligde en niet gecontroleerde wagens vertrokken
    Of hij heeft zich verstopt in de reet van channniehhhhh


    Maak melding
  8. Neen, dit zie ik niet als een planologische blunder maar als een historisch teken aan de wand, waarvan de geschiedenis nog moet beginnen.
    Dit gebouw (afgebouwd of niet) bewaren en koesteren en tot een historisch gebouw bestempelen.
    Ik hoop dat wanneer mijn achter-, achter kleinkinderen dit gebouw over honderd jaar bezoeken, zij eraan herinnerd zullen worden hoe je de zaken -dan historisch gezien – niet moest aanpakken. Een cel bouwen en daarna de celbewoner gaan arresteren? Neen, Neen en nog eens Neen. Zo pak je de zaken niet aan. Je moet eerst de celbewoner arresteren en daarna zijn luxe cel waar menige Surinamer watertandend en jaloers naar zal kijken, omdat het mooier en steviger is dan zijn eigen woning, pas bouwen.
    Zet hem direct op de lijst van erfgoederen.


    Maak melding
  9. Wat de status van de bouw nu is, is onbekend.

    La me jullie helpe dan
    De status is: gereserveerd voor channiehhhh

    (Waterkant ondervind op dit moment een technische storing, chan is boos dat hij is ontmaskerd en wil de media laten zwijgen)


    Maak melding
  10. Ze kunnen het waarschijnlijk niet eens worden in welke kleur het bouwsel moet worden geschilderd, oranje, geelzwart
    of……..paars.🤣🤣🤣🤣🤣


    Maak melding
  11. Met een paar kleine aanpassingen kunnen ze er een openbaar toilet van maken, kunnen we er op een verantwoorde manier toch een hoop stront in kwijt.


    Maak melding
  12. Goed zo! Bouw stoppen! Als ze hem pakken, gaat hij gewoon naar Santo Boma waar alle moordenaars (ziek of niet) zijn. Geen voorkeursbehandeling voor een meervoudige moordenaar omdat hij ex staatshoofd is. What the f**k? Al was hij ex koning.


    Maak melding
  13. De keuze van de lokatie en de motivering daarvan zijn dom! (Hoewel niet door officiele instantie bekend gemaakt of bevestigd.)
    Zo’n optrek had ook gebouwd kunnen worden op het terrein van de penitentiaire inrichting Santo Boma of op de tafelberg.


    Maak melding
  14. Alstublieft, niet op de Tafelberg. Waarom zouden we de ongerepte natuur van dat gebied in één keer, met het smerigste dat Suriname ooit heeft voortgebracht moeten vervuilen?


    Maak melding
  15. Het kan verkeren, de eens zo machtige zelfverklaarde revolutionaire dictator is nu niets meer dan een op hol geslagen en opgejaagde voortvluchtige massamoordenaar en drugsdealer.
    Kan mij niet voorstellen dat het volk in 2025 zo’n laffe vent kiest als president in het land.


    Maak melding
  16. Ook hier is mijn mening niet geplaatst, want Zwartmans is een stiefkind.
    Anderen mogen alles schrijven mat Jacko niet, wat moet ik doen mijne heren
    dames van WKN ????? Alles wat ik schrijf komt rechtstreek uit mijn hart!
    Ik ga niet slijmen, want ik ben geen NDP,er.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  17. JZwartmans 17 januari 2024 Bij 20:28
    Ook hier is mijn mening niet geplaatst, want Zwartmans is een stiefkind.
    Anderen mogen alles schrijven mat Jacko niet, wat moet ik doen mijne heren
    dames van WKN ????? Alles wat ik schrijf komt rechtstreek uit mijn hart!
    Ik ga niet slijmen, want ik ben geen NDP,er.

    sari tori

    Jacko

    weet jij dat ze WAT geregeld blokkeren , vooral als WAT de aanhangers van de nu voortvluchtige ddb aanvalt , ach misschien lukt het nu wel


    Maak melding
  18. die debby en die gal-bal en robg en john en pony en na mi en konsensi en j.d.v , zijn laaggeschoold , hun baas ddb wilde dat zijn aanhangers dom blijven , maar zie nu de domste is als een laffe hond gevlucht

    en deze bouval is niet voor die laffe hond , o ja in het keldertje van 3 bij 3 zonder daglicht , en geen enkele voorziening


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES