woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbraak bij school: 100.000 SRD, laptop en mobiel buitgemaakt

Inbraak bij school: 100.000 SRD, laptop en mobiel buitgemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Inbrekers hebben afgelopen nacht flink huisgehouden op het kantoor van de LBO-school aan de Frigiterestraat in Suriname. Er is ingebroken in het kantoor waarna alles overhoop werd gehaald.

De buit betreft 100.000 Surinaamse dollars, een laptop en een mobiele telefoon.

Volgens verklaring van de wachter schrok hij rond 04.00u van gestommel en liep naar de kantoorruimte. Daar zag hij twee jongens op de gang. Ze hadden net ingebroken en sloegen op de vlucht.

Na de ontdekking schakelde de bewaker de politie en de directrice in. De politie van Latour heeft de aangifte opgenomen. Van de inbreker(s) ontbreekt nog elk spoor.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Waarom zoveel geld en waardevolle spullen op school achterlaten. Waarom storten jullie het geld niet op een bank? Luiheid? Of denkt men ‘ mij gebeurt dat niet’! Nu zijn jullie alles kwijt. Hebben deze rovers misschien een tip gekregen dat er iets te halen viel. Laptop en telefoon kunnen toch door een medewerkster naar huis worden meegenomen?


    Maak melding
  2. Wroko netie, nee ik kom voor mijn rust. Hossel ja, overdag. Vaak is het een doorgestoken kaart. Zoveel Sranang dallas in oso, vraagt om fufurmang. Conclussie; geen medelijden met die school.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES