vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePas ontslagen PCS-patiënt berooft vrouw van telefoon: verdachte aangehouden met steekwond

Pas ontslagen PCS-patiënt berooft vrouw van telefoon: verdachte aangehouden met steekwond

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 23-jarige man aangehouden die afgelopen zaterdag een vrouw van haar mobiele telefoon heeft beroofd. Dit gebeurde ter hoogte van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) aan de Zwalembergstraat in Paramaribo.

De verdachte zou onlangs ontslagen zijn uit het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

De benadeelde is een 25-jarige klantenservice-medewerkster die werd beroofd van haar blauwe mobiele telefoon van het merk Redmi. De verdachte is na zijn daad richting de Nassylaan gerend.

Hij werd door een security guard van RO ter hoogte van het ministerie aangehouden. De buitgemaakte mobiele telefoon werd teruggevonden op de verdachte. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding en wist daardoor te vluchten.

De Surinaamse politie trof de verdachte vervolgens voor het PCS aan. Volgens verklaring van het personeel van het PCS is hij een labiel persoon en kort geleden ontslagen uit het PCS.

De verdachte had een steekwond in zijn borststreek. Na de ontdekking is hij per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en daarna onder politiebewaking opgenomen.

De security guard heeft de telefoon intussen teruggegeven aan de benadeelde.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Een labiele man die wordt vrijgelaten.
    Hopelijk hebben ze het niet over Bouterse.
    Deze labiele man verzette zich hevig bij de aanhouding en wist te ontkomen.
    Bouterse verzet zich ook hevig, maar dan via stromannen zoals Belfort en Van der San, die ballonnen oplaten om hem vooral niet te arresteren.
    Hij knijpt hem nu flink, nu aanhouding in zicht komt.
    Wat gaat hij de hele dag doen in Santo Boma? Literatuur lezen over staatsgrepen?
    Ironisch. Hij deed al het misdadige om aan luxe te komen en ziet nu zijn luxueuze leventje in gevaar komen. Paniek, paniek, paniek. Zijn slachtoffers zullen ook deze paniek gevoeld hebben toen ze koudbloedig werden doodgeschoten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES