vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHuidige vriend van vrouw snijdt buik van ex-vriend open

Huidige vriend van vrouw snijdt buik van ex-vriend open

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft twee Guyanese mannen in Suriname aangehouden, nadat een andere Guyanese man met ernstige steekwonden in zijn buik werd aangetroffen. Volgens de politie zou de huidige vriend van een vrouw, de buik van haar ex-vriend hebben opgesneden.

Volgens een verklaring van de vrouw had ze op woensdag 20 december de hele dag door last van haar ex-partner G.K.(25). Hij zou haar die dag ook mishandeld hebben.

Toen haar huidige vriend met wie zij samenwoont via een video call erachter kwam dat G.K. zich in hun woning bevond, begaf hij zich met nog vier andere mannen gewapend met messen naar de woning.

Er ontstond een vechtpartij waarna G.K. de straat op rende richting de Maritieme Politie, achterna gezeten door de mannen. Omstreeks 23.50 uur kreeg de politie van Bureau Keizerstraat een melding van een manspersoon met een steekverwonding die zich bij de Maritieme Politie bevond.

Ter plaatse trof de politie G.K. aan die door het verplegend personeel van een ingeschakelde ambulance medisch werd behandeld. Hij bleek niet aanspreekbaar te zijn. Aan de rechterzijde van zijn buikstreek vertoonde hij twee gapende wonden van 8 cm en 27 cm (foto).

Het vlees aan de wonden bleken totaal weggesneden te zijn meldt de Politie Regio Paramaribo. G.K. werd kort daarna door de ambulance naar het AZP vervoerd, alwaar hij onder verpleging van de arts ligt.

Op aanwijzing van het slachtoffer werden de twee Guyanese manspersonen, te weten; de huidige vriend, de 28 jarige S.R. en de 20 jarige K.D. aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse OM werden de verdachten in verzekering gesteld.

Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Vele vrouwen hoereren erop los met diverse mannen en ex-mannen en zijn een bron van misdaad geworden.
    Ze kiezen eerst voor een stoere man – die hen later mishandeld – en kiezen vervolgens weer voor een andere man met losse handjes. En gebruiken hun p0entje als honingpot.
    Men zegt dan ook dat verval van de mens begint bij de vrouwen. Een goede vrouw kan een slechte man op het rechte pad brengen, een slechte vrouw kan van een goede man een crimineel maken.


    Maak melding
  2. Ik stel vrijlating voor, want er kan zomaar een opstand uitbreken van mannen die opgesloten zijn omdat ze ruzie kregen met de nieuwe partner van hun ex. We moeten dat vooral voorkomen
    Bovendien zal de woede in het cellenhuis alleeen maar verder toenemen en de haat tegen vrouwen groter worden waarna vrouwen altijd in angst zullen moeten leven en dan wil niet eens wijzen op het ontstaan van een grotere kolonie van mannen die hun heil zoekn bij andere mannen. hierdoor zal de bevolking van suriname krimpen
    Luistert u naar mij ik spreek ook namens san en de heer bilfort 😉


    Maak melding
  3. Hoog tijd dat al deze Guyanezen die steeds crimineler worden ,opgepakt worden en via de backtrac de grens over gezet of uitgeleverd worden. De Guyanees is net als de Engelsen, hoe meer drank hoe agressiever ze worden, en ze weten dat de strafmaat in Suriname niets voorstel’t.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES