vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Santokhi aangekomen in Dubai

President Santokhi aangekomen in Dubai

-

Does Travel - naar Suriname

President Chandrikapersad Santokhi is op woensdag 29 november in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gearriveerd. Het staatshoofd zal in Dubai de COP28 – de 28ste editie van de jaarlijkse klimaattop van de Verenigde Naties – bijwonen.

Deze zogenoemde ‘Conferentie van de Partijen’ vindt plaats van 30 november tot 12 december. 

President Santokhi heeft bij zijn vertrek op dinsdag 28 november het belang van Surinames deelname aan deze grootse bijeenkomst benadrukt. Suriname zal zich sterk maken voor maatregelen tegen klimaatverandering en concrete acties om de diverse fondsen zoals loss and damage en adaptatie effectief te laten functioneren. 

Het staatshoofd verwacht verder dat tijdens COP28 diverse onderwerpen aan de orde zullen komen, die zeker voor Suriname van belang zijn. Hij onderstreepte ook de noodzaak voor het verkrijgen van middelen en het opdoen van de nodige expertise om onze bossen en biodiversiteit op een duurzame manier te behouden en beschermen. 

Ook de ministers Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) en Marciano Dasai van Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM) maken deel uit van de presidentiële delegatie die Suriname op constructieve wijze zal vertegenwoordigen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. Foei foei pres alweer een snoep reisje, son sma deh atie brong kevaarlijk djaso, ma no spang pres, ze zijn gewend hier in Su thuis zittend geld te maken. Do your thing!


    gemodereerd
  2. Kijk hoe stevig de handdruk is. Kijk en neem in ogenschouw hoe ZE Santokhi de gastheer recht in de ogen kijkt zonder gene. Dit kan je alleen doen als jee een schoon blazoen zonder criminele antecedenten hebt. ZE Santokhi zal Suriname naar welvaart en voorspoed leiden. Deze man is ene geboren leider en ik vrees dat als het land door een leider uit ene bepaalde etnische groep geleid zal worden, het volk nooit meer welvaart zal kennen. Deze man wordt door het buitenland gekoesterd om zijn integriteit en hard werken. De ander ligt liever lui in zijn hangmat met een fles borgoe.


    Maak melding
  3. Dankzij 1 groep die de meerderheid vormt en voor ellende roof criminaliteit en achteruitgang zorgt in Su, zal Chan hoogstwaarschijnlijk de volgende verkiezing niet winnen. Ik denk dat criminelen, friends en family het land weer gaan overnemen.

    Met alle bijbehorende achteruitgang van dien.


    Maak melding
  4. Alle kosten worden door Dubai betaald, dus azijnpissers opzouten.

    Sinds de afschaffing vd slavernij hebben bele vd nazaten niets gepresteerd, hangmensen, voelen zich gediscrimineerd, hun haren zit vol vet, willen in mooie kleding lopen, dure auto’s rijden, hun mond en om
    hun hals vol met gouden sieraden, kinderen bij vele vrouwen maken, wonen bij hun moeder en ooms in ee
    krot, stelen, zitten in de criminaliteit, enz.

    Gaan jullie toch een keer werken, normen en waarden leren, respect voor jullie zelf en soort hebben, ga trouwen en land kopenben bouw daar een degelijke woning voor je vrouw, je zelf en kids.

    Jullie zijn onfatsoenlijke mensen, die een grote mond hebben, het beste willen hebben en niets willen preseteren.

    Kijk naar jullie voorbeelden:
    – vader, grootvader, je je zelf, neven, ooms,
    – bruma,
    – aron,
    – ddb,
    – bouva, misiksba, jenny geerlings, boefdraad, bravo, bordo, enz

    Suriname helemaal totaal vernietigd hebben en nog steeds daarmee willen doorgaan


    Maak melding
  5. De echte racisten gaan weer los hier!!!!

    Chan is de verlosser.. ondertussen neemt de criminaliteit, en de ellende toe in switi Sranang…! Na alle ophef is hij bereid om eenmalig 4200 srd (110 euro) en 800 srd ( nog geen 20 euro) verspreid over 2024 uit te keren. Terwijl alles ondertussen marktconform wordt gemaakt. Wie houd hij voor de gek???


    gemodereerd
  6. Wie houdt hij voor de gek. Hahaha
    boefdraad en bouterse van de ndp hebben het volk TIEN JAAR JA TIEN JAAR mie boi voor de gek gehouden.
    Maar we zijn niet zo stom meer. de ndp is het niet eens waard om 1 zetel te krijgen
    de enige zetel is die van de toiletpot ga daar zitten en trek je zelf dan door💩💩


    Maak melding
  7. Hij voelt zich happy want hij zit tussen de gladharigen. Welke blunder gasn ze deze keer maken. Met schoenen binnen lopen hebben we vorige keer gehad. Is blunder melisa de 3 er bij. Blunder 2 de is Ramdin blunder 1 ste is chan. Denkt chan dt ze hem niet doorhebben. Bedelaar en leugenaar.


    gemodereerd
  8. @ don kensi, weet je wel wat markt conform is? Die uitkering die je maandelijks krijgt van de belastingbetaler voor het niets doen. Die mensen waar je het over hebt, wonen in Suriname dus wat lul je over euro’s? Ga ook eens een keer uitrekenen hoeveel Srd’s je voor je uitkering zou krijgen. Wacht maar, Wilders o set joe kong.


    Maak melding
  9. @Passant
    80% van de de Surinaamse bevolking is naar mijns inzien goede burgers.
    De andere 20% zijn de bandieten waarvan 15% hiervan , stemmers zijn van NDP
    en Abop. En de andere 5 % stemmers zijn van de andere politieke partijen!
    Ik ben met vele forummers eens, maar het meeste met @ Passant. Niet dat ik
    geen eigen mening heb, maar zo denk ik ook erover na!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  10. Alleen begrijp ik het niet, er mogen grote goud bedrijven blijven, als je voor behoud amazone bent kan dat toch niet.
    Speel niet vals alstublieft, je gaat geld halen voor klimaat , maar je doet er niets aan dat de Amazone wordt gesloopt.


    Maak melding
  11. De olierijke moslimlanden hebben het roer omgegooid. Ze weten dat olie niet meer voor hun rijkdom gaat zorgen en hebben heel veel geinvesteerd in nieuwe business. M.n. Saoedi Arabie en VAE, maar ook Qatar. VAE heeft ook veel geinvesteerd in de productie van moderne wapens, in de luchtvaart en in toerisme. Ook geven ze beetje bij beetje steeds meer vrijheden aan hun burgers, m.n. aan vrouwen. Terwijl Turkije juist meer sharia wil.


    Maak melding
  12. Ik betwijfel of suri geld krijgt uit het klimaatfonds. Vooralsnog is het geld bedoeld voor arme landen die getroffen zijn door heftige natuurrampen.

    Bovendien is Suriname te rijk!
    Het volk is arm, maar het land niet, dat telt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES