dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident ontvangt gezamenlijke vakbonden

President ontvangt gezamenlijke vakbonden

-

Does Travel - naar Suriname

President Chandrikapersad Santokhi heeft op maandag 20 november 2023 de gezamenlijke vakbonden in Suriname ontvangen voor een belangrijke vergadering. Tijdens de bijeenkomst gaf president Santokhi een overzicht van eerdere gesprekken en de besproken voorstellen.

Er is verder een constructieve uitwisseling van gedachten geweest, waarbij alle voorstellen concreet in kaart zijn gebracht.

Afgesproken is dat er op dinsdag 21 november 2023 technische teams van zowel de regering als de vakbonden, onder leiding van minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken, bij elkaar zullen komen om de besproken punten uit te werken en besprekingen voeren met de Surinaamse belastingdienst. Beide partijen bevinden zich dichtbij een overeenkomst.

De president benadrukte zijn toewijding om terug te geven aan de samenleving en streeft naar een verhoging van de koopkracht van de burger. Dit zal echter op een verantwoorde wijze gebeuren, met inachtneming van de stabiliteit van de koers en zonder negatieve impact op de inflatie. De regering blijft actief in dialoog met de vakbonden en blijft voortdurend werken aan verbeteringen die de koopkracht van de burger zullen bevorderen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Houdt de Pres ook rekening met de vele werknemers in particuliere sector en andere soorten van werknemers, de gepensioneerden in het algemeen of heeft hij alleen nog oog voor zijn troetel ambtenaartjes.


    Maak melding
  2. @pony nog steeds vanuit je hangmat.????rust zacht yere mi man.gebruikt je verstand in plaats van je lugubere Jip en Janneke fantasie.


    Maak melding
  3. Eten en drinken jullie niets.
    Vragen jullie ook hoe de voorbereidingen van de verkiezingen verlopen.
    We zijn deze regering spugzat


    gemodereerd
  4. “Debby 21 november 2023 Bij 22:56
    Eten en drinken jullie niets.
    Vragen jullie ook hoe de voorbereidingen van de verkiezingen verlopen.
    We zijn deze regering spugzat”
    =====================================

    Nee Debby, jij en jouw soort zijn deze regering zat. De rest van het volk, de overgrote meerderheid wil geen criminelen meer aan de leiding van het land en gaan de komende verkiezing nog slimmer stemmen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES