vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese ondernemer overvallen bij instappen auto; banden lek geschoten

Chinese ondernemer overvallen bij instappen auto; banden lek geschoten

-

Does Travel - naar Suriname

Een Chinese ondernemer in Suriname is vrijdagochtend op klaarlichte dag door een aantal mannen beroofd toen hij in zijn auto wilde stappen. De criminelen maakten daarbij 17.000 USD buit.

Vernomen wordt dat de ondernemer naar een winkel aan de Kleine Saramaccastraat was. Hij parkeerde zijn auto voor de onderneming. Nadat hij zijn zaken had afgehandeld liep hij naar zijn voertuig

Op het moment dat hij weer in de auto wilde stappen sloegen de rovers toe (foto). Ze hielden hem tegen en onder bedreiging van vuistvuurwapens werd de ondernemer beroofd van het groot geldbedrag in valuta. Ook zijn contactsleutel werd afgepakt.

De daders schoten daarna twee van zijn autobanden kapot. Gelijk daarna stapten de mannen in een zwart gelakt voertuig en reden in de richting van de Pengelstraat. De ondernemer bleef ongedeerd. De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

De beroving werd gepleegd door vijf mannen die allen in het zwart gekleed waren en in een ander voertuig op de loer zaten. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

Twee banden werden kapot geschoten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. @ Baboelaas

    Als ze gepakt worden krijgt Mr: Mw: Maureen Nibte ze vrij, omdat
    ze een slechte jeugd hebben gehad! Maar van Chan mogen ze ook verder gaan met roven, zolang ze maar niet bij hem gaan doen!
    En K@ Amoksi Alésie weet van niks, want hij zit lekker op zijn dikke reet!
    Deze luie Aziaten mogen wat mij betreft van de Bosje brug naar beneden
    gepleurd worden. Maar wel met ”50 kg balast” de man dan weten we
    zeker, dat ze niet naar boven komen drijven! In de gevangenis is geen
    optie, want dan moeten we voor deze Mpp nog zorgen ook!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Vanaf het moment dat de grote misdaad bestrijder door leugen en bedrog president van Suriname is geworden is de misdaad in Suriname toegenomen. De criminelen nemen de kleine jongen Santokhi niet eens serieus.Ze beroven en overvallen mensen naar hartelust.

    Het is de vloek van de natuur die Santokhi nu de rekening presenteert. En zolang deze sandopie nog president van het land is zullen nog meer mensen traumatische ervaringen beleven. Het onvermogen van de Santokhi om het land te besturen is een beloning voor zijn leugens en het bedrog.Santokhi en zijn VHP en Abop/PL zullen zwaar afgerekend worden bij de verkiezingen van 2025.


    Maak melding
  3. Helemaal verkeerd RobG,

    De misdaad was al heel groot onder de NDP, vooral de laatste twee jaar. Door al die schulden die men toen gemaakt heeft, heeft men de toekomst van de Surinamers op de waagschaal gelegd. Ook heeft men toen de mentaliteit van roven, beroven, moorden, stelen, bedriegen gepropageerd en daar plukt de samenleving nu de wrange vruchten van.
    De NDP was gewoon populistisch bezig en dan krijg je wel een grote harde kern achter je, maar je krijgt de economie niet op de rails.
    Bovendien, waarom verwijt je Santokhi dat hij verkozen is? Verwijt de NDP dat ze het vertrouwen van het volk hebben verloren. Voor een heel lange tijd, denk ik.


    Maak melding
  4. @ RobGay
    Ga lekker 3 maanden op de stoel van Chan zitten laat
    lekker zien, dat het anders kan met je titel als Econoom!
    Dat hij noch mini- ster van Jus/ pol geen ene klote doet
    tegen de criminaliteit, is als paal boven water. Maar dat
    jij als een super geleerde, alle criminele activiteiten dat
    in Su plaats vindt, in zijn schoenen schuift is totaal van de
    zotte! Jou baasje en zijn 40 rovers heeft de staatkast ge-
    plundert, Boefdraad is nergens te vinden. En de andere rovers
    leven in weelde in Su. Dus houd je broodmolen dicht, want het riekt behoorlijk naar!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  5. @Parinaga, natuurlijk doet het pijn om de vinger op de zere plek te leggen.Het regeringsbeleid van Santokhi is funest voor het land. Onder de regering Bouterse was het nog niet eens de helft van de huidige criminaliteit in het land. Het is elke dag meerdere keren raak met berovingen, overvallen, grondroof, vermogensdelicten,prostitutie, enz. Sla
    de statistieken maar op. Onder de regering Santokhi is de criminaliteit aantoonbaar toegenomen.Ook het aantal zelfdodingen van mensen die niet meer weten hoe zij financieel moeten rondkomen is schrikbarend. Kortom de regering Santokhi is een vloek voor het land.Met deze vloek wordt in 2025 afgerekend.


    Maak melding
  6. Dit is de legacy van een regering die 10 jaar geroofd en gestolen heeft. Na hun rooftocht had het land een ccc status en 4 miljard buitenlandse schuld. Het rotte deel van de bevolking doet gewoon de nationale boeven partij na. Dit deel rust als een kankergezwel op het land. Komt nog bij dat door het gevoerde wanbeleid criminelen zijn geïnfiltreerd binnen de politieke macht. Een moordenaar werd gekozen als president en een bankrover als vice-president. En dat terwijl beide nauwelijks scholing hebben gehad. Als je van zulke lieden verwacht dat ze een land tot ontwikkeling kunnen brengen, ben je van hetzelfde niveau. En dan heb je ook nog een min. van JusPol die een brevet van onvermogen heeft.
    Hij is het levende bewijs van de grote onkunde bij de Abop.
    Wat mij betreft mag 2025 snel komen, zodat er met deze kaw-tere’s afgerekend mag worden zodat de juiste mensen op de juiste posities terechtkomen.
    Pas dan zal er misdaad bestrijding, ontwikkeling en welvaart komen.


    Maak melding
  7. @RobG,

    Armoede is een garantie voor meer misdaad. Wie heeft armoede veroorzaakt in Suriname? De NDP. Door flink te lenen. Ook nog tegen hoge rentes. Daarom zijn ze zo laf geweest om opzettelijk geen derde termijn te willen, want ze wilden niet hun eigen veroorzaakte puinhoop gaan opruimen. Want dan zouden zij de schuld krijgen van al de dingen waar de huidige regering de schuld van krijgt.
    En nu het weer beter begint te gaan, dromen ze weer over regeren. Zulke laffe, corrupte, onverantwoordelijke en incapabele politieke partijen zouden voor altijd verboden moeten worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES