vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongens aangehouden voor inbraak kantoor SOSIS terrein

Jongens aangehouden voor inbraak kantoor SOSIS terrein

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Flora heeft dinsdagmiddag vier jeugdige verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. De jongens waren kort daarvoor betrokken bij een inbraak in een kantoor op het SOSIS terrein in Suriname.

De tieners hebben zich toegang verschaft via de vliering van het gebouw. De koperen bedrading in de vliering werd daarbij gesloopt door de verdachten.

De inbraak werd door alerte burgers opgemerkt, die vervolgens alarm sloegen. De jongens werden ter plaatse opgehouden in afwachting van de politie.

Na te zijn voorgeleid zijn de vier verdachten in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de Surinaamse jeugdpolitie die het verdere onderzoek zal verrichten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

27 REACTIES
  1. Dat bedoel ik Atompai, neem de jeugdigen op sleeptouw zodat ze ver blijven van Santa Boma. Werk aan winkel en niet met geld strooien. Ze moeten goed begeleid worden desnoods met de hulp (Srananmangs) uit het buitenland rekruteren


    Maak melding
  2. Bettie en RobG, wanneer gaan jullie jou soort oproepen om niet te gaan stelen en roven maar om te gaan werken. Schamen jullie je niet door weer dit te zien. Of kunnen jullie allen alleen maar op Chan afzeiken. Die man heeft goed voor het land. Hij kan niet in 1 keer iedereen tevreden stellen. Alles op zijn beurt mensen. Die man heeft geen geld om alles in 1 keer op te lossen. En als hij geld heeft dan heeft hij geen mankracht die het werk kan doen want Hindoestanen werken op het veld om groente te verbouwen of hebben hun eigen zaak en wat overblijft zit in de regering. En Creolen die willen niet werken. Voorbeeld, kijk naar dat plaatje, hoef je niet eens moeite voor te doen om te kunnen zien over welke bevolkingsgroep het gaat.


    Maak melding
  3. Rami Rams, wie met vuur speelt moet op blaren zitten.Deze jongeren zijn verantwoordelijk voor hun eigen handelen.Dat is het risico van het vak. Het moet voor deze jongeren ook duidelijk zijn geworden dat ze niet geschikt zijn voor dit vak. Deze jongeren hebben ook niet het geld om diploma’s te kopen. Misschien moeten ze een goed netwerk gaan opbouwen met allerlei stromannen en vermogensdeliquenten en Landrover worden.Period.


    Maak melding
  4. Laar ze zelf weer, onder begeleiding dan, de bedrading weer vastmaken. Daarna een goede kottie go geven en in de vak smijten wat opa doelie heeft geen effect op ze. Wordt ook tijd dat deze snot apen als volwassenen worden berecht.


    Maak melding
  5. RobG, je hebt helemaal gelijk. Maar om aan geld te komen, moeten ze gaan werken. Dat is het probleem juist ,ze zijn lui om te werken en als ze werken krijgen ze geld en kunnen ze voor hun levensbehoefte betalen en dan hoeven ze geen eens een diploma te gaan kopen. En dat grondroof, dat is toch ook een van de jungle bewoners. Die op dit moment jongen speelt in DNA. Die heeft toch ook dat hele 100 hectare van DDB gekregen zodat ze samen konden regeren.


    gemodereerd
  6. @ Xavier ‘de Lorean

    ”Hallo” hou je op, jé kiri mi dja man!!!!!!

    @ Rami Rams @ KroFaya @ Ram & @Moen @ Xavier

    ”Ik ben totaal met jullie eens” Ram: je moet RobGay niet kwalijk
    nemen, hij is de domste van alle NDP,ers. Psychies gestoord en
    tevens een Pathalogisch leugenaar is hij!!! Om maar te zwijgen over
    de domme gans (D)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. @ Rami Rams

    Ik ben geen Hindoestaan, maar ben totaal met je eens!
    Inderdaad alles op zijn tijd, Chan kan niet alles doen. Maar het belangrijkste
    wat hij moet doen is: ”de doodstraf weer invoeren” en nu alvast mijn-
    heer K@ Amoksi Alésie de laan uitsturen. Of opdracht geven, waarvoor
    hij daar zit met zijn dikke luie reet!


    gemodereerd
  8. als ik bepaalde comments lees ben ik steeds meer van overtuigd dat als subisco hersen in blik verkocht. ik 2 voor bepaalde mensen had gekocht, daar het denk vermogen gebaseerd op de gelezen comment niet spoort


    Maak melding
  9. De etniciteit is duidelijk en de medis zijn de ogen en oten vh volk en moeten het volk daarom ook met de hoogste lof informeren.

    Hierdoor worden zaken zichtbaar en kan men ook kijken wat de oorzaken zijn en de juiste oplossing voor vinden.

    Hierdoor kan de samenleving/ mij verbeterd worden.

    Laat dit een schoolvoorbeeld zijn voor de media om zaken duidelijk te maken aan het volk.


    Maak melding
  10. Dat ziet die Suriburger wel goed. Je hebt een of andere mafketel die denkt dat je problemen oplost door te zeggen.. kijk wie weer van de brug zijn gesprongen, kijk wie weer heeft geroofd, kijk wie weer heeft opgelicht, kijk wie weer kinderen misbruikt en zn vrouw in elkaar slaat… Het zijn nutteloze mensen waar je in het leven niks aan hebt en het zijn bange laffe mensen die vanuit hun keldertje hun diepgewortelde haat naar andere rassen verspreiden. Buiten op straat lopen ze met staart tussen de benen hè Xavier


    Maak melding
  11. Vervolg : ernstige waarschuwing, vrijgelaten, weer gaan roven, aangehouden, ernstige waarschuwing, vrijgelaten en na een jaar of zo cum laude geslaagd. Diploma “Professional in het vak”. 😡


    Maak melding
  12. Je kan deze jongens niet kwalijk nemen,de andere criminelen de drugs dealers de rovers de verkrachters die zijn allemaal geslaagd die ziten namelijk in de regering dus waarom ik niet.geeft ze geen gelijk.


    gemodereerd
  13. Ook deze knapen hadden grote verwachtingen van de beloften die Santokhi aan het volk heeft gemaakt.Santokhi mist elke vorm van professionaliteit. Van meet af aan bleek hoe amateuristisch Santokhi en zijn dream team van sukkels is.

    Zij kunnen niet eens de veiligheid van burgers en andermans eigendom garanderen. Er schort veel aan alles rond de regering Santokhi. Deze jongeren waren op zoek naar materiaal dat hen voedsel kop opleveren. Op staatskosten kan Santokhi tjauw min aanbieden aan vakbondsleiders terwijl grote delen van het volk niet in staat zijn om kip te kopen.

    Wat heeft het land aan een president die altijd op bedeltocht in het buitenland is. Is het nu pas tot Santokhi doorgedrongen dat men een land tot ontwikkeling kan brengen door geldige lenen. Nu al is bekend dat Santokhi in drie jaar tijd meer heeft geleend dat de regering Bouterse.


    Maak melding
  14. Hahaha RobG. Er is ook een ander manier om aan geld te komen voor voedsel. Maar ja liever lui dan moe he. Trouwens Santokhi is amateuristisch. Vraag me af hoe goed jij zou zijn als president of ben jij ook liever lui dan moe en daaom ben jij geen president geworden. Je maakt me benieuwd hoe jij aan je voedsel komt.


    Maak melding
  15. Rami Rams jij bent ook zo een ezel.. je hebt er niks aan om constant aan te geven dat het hindoestanen zijn die zichzelf van kant maken en kinderen misbruiken, of dat het creolen zijn die roven en verkrachten of dat het javananen zijn die liegen en oplichten. Niemand heeft daar iets aan! Kom met een oplossing voor t probleem dan kan je misschien nog serieus genomen worden anders blijf gewoon stil en hou je kkb*k gewoon dicht.


    Maak melding
  16. Hans oh, jij noemt mij een ezel, maar de grootste ezel ben jij zelf want die dingens die jij beweert, heb ik nooit gezegd. Niets over Hindoestanen en of Javanen gezegd dus je kan zelf je kanker kop dichthouden. Droom jij verder in de hol van je moeder idioot. Beschuldig mij niet om iets dat ik niet gezegd heb kinderneuker.


    Maak melding
  17. Oohhw Rami Rams komt met, alles wat je zegt ben je zelf dingen.. komen die trauma’s weer naar boven?? Volgens mij wil je iets kwijt aan je vader..🤭


    Maak melding
  18. @Rami Rams,100 procent zeker dat ik het beter doe dan Santokhi.Het zijn allemaal beleidskeuzes die Santokhi heeft gemaakt.Deze beleidskeuzes die hij heeft gemaskt zijn verwerpelijk. Ik sta er daarom ook niet versteld van dat hij de een na de andere blunder maakt met zijn dream team.Deze regering van Santokhi nemen we niet meer serieus.


    Maak melding
  19. @ Deze regering van Santokhi nemen we niet meer serieus… aldus de internet econoom Rob G. Ach als het Westen en de ontwikkelde landen ZE Santokhi maar serieus nemen dan is Suriname gered. Wij hebben geen moer aan doemdenkers en betweters die vanuit de kade haarfijn weten hoe het land geregeerd moet worden maar verder weinig tot niets bijdraagt aan de ontwikkeling van dit land.
    Weet je wat econoom ?
    Mi mars Papa !


    Maak melding
  20. Robg
    Je lult uit je nek, jij en Debby en jullie nakomelingen hebben diefstal, roofoverval etc geïntroduceerd in Sur. dus het probleem bestaat allang en heeft niets te maken met de regering. Ook al wordt koninkrijk Sur de rijkste van de wereld, dit roei je niet uit. Is een DNA kwestie.


    Maak melding
  21. Op een enkeling na, soso bullsh..t we tak dja.
    Voor alle duidelijkheid, dit slaat op Hans Oh en Robg!
    Btw @,Robg, als jij het beter zou doen dan Santokhi, waarom zit je in Nederland en sluit je je niet aan bij de nationale boeven partij??
    Meneer Boesskowtoe wacht op antwoord.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES