donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMogelijke poging tot afrekening aan de Vredenburgweg

Mogelijke poging tot afrekening aan de Vredenburgweg

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een witte Toyota Mark X is gisteravond laat mogelijk het doelwit geweest van een poging tot afrekening aan de Vredenburgweg in Suriname. Hij raakte gewond nadat er op hem geschoten werd.

De man had rond 22.40u een vrouw afgezet bij een woning aan bovengenoemde weg, toen er plotseling een bromfiets naast zijn auto stopte. Op de brom zaten twee mannen met zwarte maskers en witte handschoenen.

Een van de mannen stapte van de bromfiets af en liep naar het voertuig toe, waarna hij het vuur op de man opende. Na de daad stapte hij weer op de bromfiets als duorijder en reden de twee snel weg in de richting van de Sumatraweg.

Het slachtoffer werd geraakt tijdens de beschieting, maar wist uit de auto te komen en rende een leegstand perceel op om dekking te zoeken. Nadat de schutter vertrokken was kwam de man weer tevoorschijn en bloedde hevig.

De man liep een schotwond op en werd door een bewoner van het adres in zijn voertuig geplaatst. Ze zijn daarna richting het Academisch Ziekenhuis gereden voor verdere medische hulp.

De politie van De Nieuwe Grond werd gealarmeerd en kwam ter plaatse. Op de plaats delict trof zij drie 9mm hulzen op de grond aan. De forensische opsporing werd in stelling gebracht voor nader onderzoek ter plaatse.

Volgens de Surinaamse politie lijkt het sterk op een afrekening, maar verder onderzoek zou dat moeten uitwijzen. Aan de aanhouding van de twee mannen op de bromfiets wordt hard gewerkt.

UPDATE: De man die afgelopen woensdag aan de Vredenburgweg van dichtbij werd beschoten in zijn auto, is volgens de politie slachtoffer geworden van een beroving. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat de man onder bedreiging van wapens beroofd is van zijn halsketting en geld. Het slachtoffer is de bekende Surinaamse zanger Brayn Hij:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Wat een amateurtjes! Als ze een opdracht hadden gekregen, zijn ze nu hun beloning kwijt. Dan hadden ze maar beter moeten oefenen hoe met een blaffer om te gaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES