zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEtnel: ”Ik heb geen problemen met een samenwerking tussen NPS en NDP”

Etnel: ”Ik heb geen problemen met een samenwerking tussen NPS en NDP”

-

Does Travel - naar Suriname

NPS-parlementariër Patricia Etnel heeft geen problemen met een toekomstige samenwerking tussen de NPS en de NDP. “Absoluut geen problemen. Het moet wel duidelijk zijn dat met welke partij dan ook de NPS samenwerkt, wij het niet gaan accepteren dat componenten of mensen binnen het systeem het volk oplichten, bestelen en rommels komen doen. Ik ga het niet accepteren”, zei Etnel in het programma Bakana Tori.

De NPS’er benadrukte wel dat zo een samenwerking uiteindelijk door de structuren binnen de groene partij zal worden bepaald. Voor nu is de focus gelegd op het aantal zetels die de partij in 2025 zal binnenhalen. “Want dan weten we wat de samenleving zegt, want de samenleving stuurt ook de samenwerkingen aan de hand van die zetels”, aldus Etnel.

In het verleden heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) steeds één standpunt ingenomen. Zo liet de partij vanaf de periode van oud-NPS-voorzitter Ronald Venetiaan doorschemeren niet te willen samenwerken met de Nationale Democratische Partij (NDP) vanwege onder meer het verleden van zijn voorzitter Bouterse. Dit standpunt blijkt echter te zijn veranderd nadat de groene partij eerder dit jaar uit de coalitie stapte.

Voorzitter Gregory Rusland heeft eerder reeds aangegeven niet meer te gaan voor de traditionele samenwerkingen. Wel hield hij zijn kaken stijf over een NPS-NDP samenwerking.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

27 REACTIES
  1. Dus alles wat er eerder is gezegd moet als niet gezegd worden beschouwd. Hoe hypocriet kan men wel zijn als het gaat om een plek te bemachtigen in het machtscentrum. Hoe ongeloofwaardig komen volksvertegenwoordigers thans over. Pfffff (zucht en “tjurie”).


    Maak melding
  2. “wij het niet gaan accepteren dat componenten of mensen binnen het systeem het volk oplichten, bestelen en rommels komen doen.” etnel.

    Oooh je wil geen coalitie met mensen die “rommels komen doen”?

    Weet je al hoeveel “rommels” die ex-onderwijs vrouw heeft achtergelaten.
    Wat voor “kwik-rommels” heeft je ex-milieu minister achtergelaten. Is die ooit naar de “goud-rommels” in de mijnen gaan kijken.

    My gosh, hoe komt zo iemand in de politiek terecht.

    Wie is wij? Want de leden lusten jullie niet. Jij en rusland hebben bewust de nps gesloopt met jullie rommels.

    Dat ding is rommel= is al meervoud.

    Nps en ndp, neem ronnie ook mee.
    Prima toch!
    Whatever!


    Maak melding
  3. Het wordt een verkapte afride blok vs een Aziatische blok !!!!
    Het land verdelen is de beste optie, het gaat met de afride nooit lukken om welvaart te brengen, nergens op deze ronde planeet !!!!


    Maak melding
  4. Ach de Surinamer gelooft toch deze seniele incompetente nietsnutter. Veel blerren en wol. Dit hele land gaat naar de klote door dit soort figuren die totaal geen toegevoegde waarde zijn voor dit land. De hele asemlee zit er vol van. Puur voor eigen belang daar zitten i.v.m. de privileges en niets meer. Het is gewoon te triest voor woorden om te zien wat erna 1975 zienderogen met ons land is gebeurt. Maar ja, wat kan ik zeggen, wat gij zaait zult gij oogsten. Nergens kan de liefhebber in Suriname zo snel prof worden als in de politiek en in de prostitutie. Welkom in SU waar neks no fout, Toch?


    Maak melding
  5. Etnel heeft geen enkel probleem om samen te werken met de NDP. Ik heb echter één groot probleem en dat is dat er zo langzamerhand geen enkele partij in.Suriname te vinden is waar ik op kan stemmen, omdat bijna elke partij in Suriname eens heeft samengewerkt met de NDP en elke partij die dat heeft gedaan, is voor mij voor eeuwig onaanvaardbaar geworden. Je kan als beschaafde democratische partij toch niet samenwerken met een criminele organisatie, die er niet voor schroomde politieke rivalen standrechterlijk te vermoorden. Als je daar geen problemen mee hebt, ben je geen haar beter dan die @#$% moordenaars.


    Maak melding
  6. Met deze uitspraak is Etnel gewoon geen haar beter dan Mansaram of Hooghart; jarenlang de voorzitter van de NDP.een vuile moordenaar noemen en zodra de samenwerking met andere beschaafde, in ieder geval niet moorddadige partijen even niet meezit, gaan deze onbetrouwbare hypocrieten op de schoot of in het achterwerk van DiDiBri zitten.


    gemodereerd
  7. Ze wil gewoon in de politiek blijven en kletsen uit haar om lekker geld van de Staat te ontvangen!
    Een echte parasiet!


    gemodereerd
  8. Etnel en nog vele anderen in de NPS staan open voor een samenwerking met de NDP. Maar er zijn in de NPS zijn nog altijd mastodonten en hun adepten die tot hun laatste adem ” njet ” zullen zeggen tegen de NDP. Deze mastodonten dienen eerst geneutraliseerd te worden door de jongere partijleden.


    gemodereerd
  9. Even de link verder leggen. Die vriend van haar, met wie zij een zoon heeft en in opspraak was geraakt voor runderen diefstal, is een bekende programma maker pro NDP bij een bekende radio TV bedrijf. Dus het is geen verrassing dat zij die uitlatingen doet.
    Toen die zoon was aangehouden vond zij dat de vhp haar zoon erin had geloodst met als gevolg dat zij tien oppositie is gaan voeren tegen de vhp.


    gemodereerd
  10. Probeer eerst meer zetels binnen te halen, jaren lopen kakelen in de dna en straks in polonaise. Hypocrieter kan het bijna niet. Soort zoekt soort zou bijna zeggen.


    Maak melding
  11. Eigen/persoonlijk belang gaat in Suriname boven partij principes…Deze vrouw is onbetrouwbaar en haatdragend……..Gelukkig dat er nog politici in Suriname zijn als : Diana Poki,Angelic Del Castilho en Ivan Fernald.


    Maak melding
  12. NPS wil ook met een criminele partij samen werken om in de macht centrum te komen. Deze partij en die van pl zijn zeer onbetrouwbaar. Etnel ging herrie maken in het verleden toen haar zoon een stier van de buren gestolen had en zei dat VHP er achter zat,wat niet waar was .Vanaf die tijd ging de nps de vhp tegen werken.


    Maak melding
  13. Etnel en Plein hebben de NPS verscheurd !

    Het zijn racisten zonder principes.

    Het volk van Suriname heeft nu nog minder keus. Een regering van ABOP-PL / NPS / NDP zal onze offers in rook laten opgaan.

    Beste landgenoten, willen wij een zegen voor onze offers nu dan zijn wij bij dezen gewaarschuwd !

    Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  14. Een samenwerking tussen NDP en NPS moet mijn inziens kunnen.Een samenwerking tussen NDP en VHP lijkt me zeer problemstisch.De multi etnische achterban van de NDP gaat dit niet accepteren.

    De VHP staat voor vernietiging van de Surinaamse samenleving.Ze staan bekend als grote leugenaars, bedriegers en misleiders, zeer sluw en corrupt, friends & familie politiek,enz.Tot heden heb ik nog niets positiefs bij de VHP kunnen ontdekken..


    gemodereerd
  15. Een pessimist zal nooit iets positiefs zien !

    Dom-Suriname zal onze mooie Suriname weer, ja alweer, naar de afgrond dragen.

    God zij met ons Suriname.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  16. Etnel,…je bent diep gezonken en laat duidelijk zien dat je bereid bent te heulen met de wolven in het bos.
    Als mensen in ruil voor macht bereid zijn om hun eigen principes aan de kant te zetten, zegt het genoeg over hun normen en waarden. En dat terwijl je in het begin zoveel potentie toonde en de ballen had om het voorzitterschap van de partij te dragen,….sarie torie!
    @Krofaya: ifoe abop, nps nanga ndp moes set a kondre, a kondre na krofaya……
    bikasie napi, kasaba nanga pong-tanja soso, e foer bere, ma a no boeng gie a skien.


    Maak melding
  17. NPS Bestaat die nog? Je hoort of ziet niets van ze.
    Dit is gewoon een hopeloze en kansloze poging om een dik betaalde 7-even baan veilig te stellen.


    Maak melding
  18. Einde van de nps als dat gebeurt. Zie de vele partijen uit het verleden, die met de paarse duivelshoofdman hebben samengewerkt. Vergeet niet patricia, dat je persoonlijk voor viswijf bent uitgemaakt door de duivel himself en dat die persoonlijk jouw voormalige voorzitter Arron heeft weggeschoten.
    En dat bij bakba tori van de paarse goebbels. Hoe laag kan je vallen? Blijkbaar niet laag genoeg in de hel.


    Maak melding
  19. @ RobGay

    Wat er niet is, kan je het ook niet ontdekken!
    Dat moet jij als Professor en top econoom, toch
    weten! Of vergis ik me, in deze ????
    verbeter de wereld en begin bij je zelf, en zegt
    het ook, tegen je ”partij genoten van de Nationale
    Boeven Partij”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  20. nee hoor ettie in mijn ogen ben je nu gevallen ster dit was het laagste dat wij konden verwachte hoge verwachting laag gevallen 2 ede sneki dipolma


    gemodereerd
  21. “In het verleden heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) steeds één standpunt ingenomen. Zo liet de partij vanaf de periode van oud-NPS-voorzitter Ronald Venetiaan doorschemeren niet te willen samenwerken met de Nationale Democratische Partij (NDP) vanwege onder meer het verleden van zijn voorzitter Bouterse. Dit standpunt blijkt echter te zijn veranderd nadat de groene partij eerder dit jaar uit de coalitie stapte.”
    ==============================
    Ik snap niet waarom er nog politici zijn in Suriname die willen samenwerken met een partij die het land in chaos en ellende heeft achtergelaten. Samenwerken met een criminele partij maakt jou ook tot een crimineel. Alles doen voor macht alleen maakt dat je zelf ook corrumpeert en je normen voor fatsoen en eerlijkheid vervagen door onfatsoenlijke en oneerlijke normen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES