dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese winkelierster met zwaar wapen beschoten bij overval Afobakadam

Chinese winkelierster met zwaar wapen beschoten bij overval Afobakadam

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een overval vanmorgen bij de Afobakadam in Suriname, is een Chinese winkelierster met een zwaar wapen beschoten. Het slachtoffer heeft een grote, gapende wond aan haar rechter bovenarm opgelopen. (schokkende foto onder)

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een groep gewapende criminelen, waarvan enkele vermoedelijk machine geweren bij zich hadden, de winkel maandagmorgen rond 08.30u overvielen.

Volgens getuigen ging het om acht mannen en werden constant schoten gelost met zwaar wapens.

Vernomen wordt dat de daders met een witte Toyota Harrier naar de winkel zijn gereden. Na de overval werd het voertuig met draaiende motor door de Surinaamse politie aangetroffen.

Na de gewapende roofoverval op de winkel hebben vermoedelijk dezelfde rovers ook een overval gepleegd, op een eiland bekend als Kasjoe.Daar maakten ze een houten korjaal met buitenboordmotor buit en lieten een andere boot achter. De benadeelde heeft intussen aangifte bij de politie van Brokopondo gedaan.

Verschillende politie eenheden zijn naar de plaats van delict getogen. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor. Hieronder de schokkende foto van de schotwond die de vrouw opliep:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Het loopt in heel Suriname en met name in Brokopondo de spuigaten uit met dit tuig. Laatst hoorde ik gestommel aan mijn poort, ik pakte mijn jachtgeweer, maar gelukkig bleek het loos alarm te zijn. Vroeger zou je bij een geluidje aan de poort niet meteen je jachtgeweer pakken. De overheid moet de criminelen echt aanpakken, voordat Suriname helemaal onleefbaar wordt.


    Maak melding
  2. gewoon wegtrekken uit al deze gebeiden, als de koning zijn volk niet onder controle kan houden, moeten ze het maar zelfs uitzoeken. Er is werk zat in dit land maar uit pure luiheid wilt men rijk worden door anderen zwaar te mishandelen.


    Maak melding
  3. De president zou de minister van justitie en politie en de korpschef vervangen. Deze deugen duidelijk niet als het gaat om de criminaliteitsbestrijding. Maar zoals gewoonlijks was dat weer de zoveelste gebabbel van de president. Het enige wat de president goed doet is babbelen en nogmaals babbelen. De problemen worden niet opgelost. De criminelen moeten hard aangepakt worden.


    gemodereerd
  4. Wij hebben een vice president die zich ook nog koning mag noemen. Hoe kan het dan dat er toch nog zoveel onrust en criminaliteit heerst. In andere landen is het gangbaar dat men roept: lang leve de koning Hoera Hoera Hoera. Wat zou men moeten roepen in Suriname??? Brunswijk jij mag het antwoord ook geven.


    Maak melding
  5. lang leve de koning Hoera Hoera Hoera. Wat zou men moeten roepen in Suriname???

    lang leve de koning Hoer A Hoer A Hoer A. De eerste letter van de politieke vereniging / partij van deze criminelen

    Doodstraf terug in Suriname? Ik denk dat de uitvoerders van de doodstraf hun eigen nazaten niet zouden willen executeren


    Maak melding
  6. De minister van Justitie en Politie zit in een politieke partij waarvan de leider een veroordeelde BANKROVER/DRUGSDEALER is …..Welkom in het KONINKRIJK/Bananenrepubliek Suriname.


    Maak melding
  7. Abop heeft Vp
    Abop heeft minister Juspol
    Abop heeft nog andere belangrijke ministeries
    Abop heeft een koning
    Abop heeft het binnenland (koninkrijk)
    Eigenlijk veel om op te noemen.
    Ff wachten dan hebben we straks ook een plesident.

    Soso ka


    Maak melding
  8. ” Wo sit ing ” heeft het land naar de afgrond gedirigeerd. Ik heb sterk de indruk dat de criminelen met hun roofovervallen Santokhi openlijk uitdagen. Die man is hun ogen een mietje, een mostardzero en nietsnut met een vlotte babbel.Mooie woorden van de ex crime forcer Santokhi brengen moesje niet naar Parijs. Santokhi heeft gefaald. Laten zijn aanhangers dit maar toegeven en niet wachten tot 2025.De criminelen dagen Santokhi uit met zijn vlotte babel. Maar de man zwijgt over de criminaliteit in het land.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES