vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSekswerkster rent uit pension met 10.000 SRD van slapende klant

Sekswerkster rent uit pension met 10.000 SRD van slapende klant

-

Does Travel - naar Suriname

Wat een leuk kamermoment had moeten zijn voor een man met een sekswerkster is geëindigd in een nachtmerrie. De klant viel na seks in slaap en de vrouw rende weg uit het pension met 10.000 SRD van hem, meldt Times of Suriname.

Volgens de krant betaalde de man de vrouw 700 SRD om seks te hebben. Zij gingen naar een pension en bedreven seks met elkaar. De klant zette vervolgens zijn spullen op een tafel en viel in slaap.

Op een bepaald moment werd de pensionbezoeker gewekt door de beheerder, omdat hij met de kamerdeur open naakt lag te slapen.

De klant controleerde meteen zijn tas en ontdekte dat 10.000 SRD eruit was gestolen. De beheerder verklaarde de vrouw te hebben gezien wegrennen.

De man trok zijn kleren aan en verliet het pension op zoek naar de vrouw in de buurt. Hij trof haar niet aan en deed bij de politie aangifte van diefstal tegen haar. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Oeps krasi bedankt weg al het kindergeld dat hij nog naar zn ex moest brengen om de hongerige kindermonden te vullen. Maar nee hij had jeuk aan zn ballotage en regenpijp(denk ik op persoonlijke titel). Deze valt nooit meer in slaap in zo een sexparkeergarage.


    Maak melding
  2. ‘Kis en moi’; als hij in deze dure tijd, met 10.000 srd op zak, deze hardwerkende dame 1000 srd i.p.v. 700 srd had betaald, had zij deze cheapskate niet beroofd.


    Maak melding
  3. Je gaat mt een dame van plezier, die je waarschijnlijk niet eens kent en ga je slapen??? De deur was open en iemand is je komen wekken, die kan ook geld hebben gepikt


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES