vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie gaat weer optreden tegen foutparkeerders omgeving Academisch Ziekenhuis

Politie gaat weer optreden tegen foutparkeerders omgeving Academisch Ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Het is de politie opgevallen dat autobestuurders in de omgeving van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) dagelijks fout parkeren met name: op de linkerrijstrook van de Abraham P.H. Samsonstraat, de weerszijden van repectievelijk de Flustraat, Kwassiestraat, Linnaeusstraat en de bermen.

Ook schromen autobestuurders er niet voor om in de inrit van het AZP te parkeren, met als gevolg dat het in- en uitrijden van de ambulance hinder ondervindt.

Ingaande maandag 23 oktober zal de politie de voertuigen van de foutparkeerders op kosten van hen wegslepen naar een plaats van berging en zal zij de bestuurders proces-verbaal aanzeggen.

De politie doet ten overvloede een beroep op automobilisten om niet op zodanige wijze te parkeren dat de veiligheid van het overig verkeer en de werkzaamheden van het AZP in gevaar worden gebracht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. je moet zorgen dat je helemaal niet naar het AZ hoeft
    aangezien daar nooit parkeerplaatsen zijn
    dit is weer geld binnenharken vanwege het niet aanwezig zijn van parkeerplaatsen
    bouw eens een parkeerplaats voor het AZ alleen
    of bouw eens een nieuw ziekenhuis ipv dat wanstallige gedrocht van een gebouw
    vergeet dat hele dna gebouw en bouw een goed ziekenhuis met parkeerplekken
    en onderhou die dan ook eens
    onderhouden is in suriname totaal niet bekend, alles verloederd over tijd vanwege slecht beleid


    gemodereerd
  2. Onnodig om vooraf te waarschuwen. Het is in de omgeving van AZ elke dag weer een gedoe van mensen die te lui zijn om een eindje te lopen. Politie gewoon doen en zware boetes opleggen.


    Maak melding
  3. Een oplossing zou de bouw van een moderne parkeergarage, die zichzelf terugverdiend, kunnen zijn. Gezien de grote aantallen patiënten die er dagelijks moeten zijn, op dezelfde uren! Persoonlijk heb ik zelf daar vele rondjes moeten rijden om een parkeerplaats te kunnen bemachtigen! Het is te gek voor woorden! Er word nergens over nagedacht in dit land. Men gaat wel tegen alle kritiek in, een prestigieuze vergaderzaal bouwen voor de DNA, maar geld op tafel leggen voor zaken die prioriteit genieten, is niet mogelijk. Sari tori..


    Maak melding
  4. Haal eerst de klote z.g., zwerver parkeerders!! wier geld eisen en bij bedreigen voor de volgende keer, als je niet betaalt, dan ga je met weg zonder een buitenspiegel of een kapotte raam!! zo Awarie brutaal zijn ze!!


    gemodereerd
  5. konsensie , de politie moet eerst die parkeerwachters langs de straten ’s morgens al verwijderen , want die illegale parkeerwachters dirigeren de automobilist naar de foute parkeerplekken en de automobilisten moeten ook nog die klojo’s betalen

    waar wil jij dan die parkeergarage bouwen , en door wie , en als de mensen veel moeten betalen voor het parkeren dan zal die parkeergarage leeg blijven staan .

    na 2010 hebben ze bij de Hermitage Mall aan de Lalla Rookhweg een groot parkeerplaats gemaakt , en natuurlijk betaald , nou konsensi niemand ging daar parkeren , ja surinamers willen alles gratis toch


    gemodereerd
  6. Als het aan een gemiddelde Surinamer ligt parkeren ze hun voertuig helemaal naast het bed in de poli. Lopen is een trefoe, mindervalide personen daar gelaten. Benzine is zo duur en kijk wat voor bolide ze rijden. Een broodje op de hoek bij omoe,het liefst met de auto.
    Het is een kwestie van mentaliteit. Zwerfafval, lanti zal het opruimen. Een peper, tayerblad tomaat of antrua planten…no mang, go na woyo. Money en pakketten….famiri & matties Sen kong.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES