vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGroot geldbedrag uit kluis helikopter bedrijf gestolen

Groot geldbedrag uit kluis helikopter bedrijf gestolen

-

Does Travel - naar Suriname

Inbrekers hebben in de nacht van donderdag op vrijdag flink huisgehouden in de directieruimte van een helikopter bedrijf aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Ze hebben daarbij de inhoud van een kluis weggenomen.

Vernomen wordt dat de daders een raam van de keukenruimte hebben geforceerd. Via die opening verschaften ze zich toegang tot het bedrijfspand.

De kluis werd vervolgens met een koevoet geforceerd en de inhoud daarvan werd meegenomen. De buit betreft 280.000 SRD, 20.000 euro, 7.000 USD en een vuistvuurwapen.

Vrijdagmorgen werd de inbraak ontdekt door de dienstdoende wachter. Na de ontdekking schakelde hij de Surinaamse politie in. De politie van Latour was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. En wat deed die dienstdoende wachter de hele avond. Slapen?? Of hij heeft een tjoekoe gehad.


    gemodereerd
  2. Als ondernemers in een land de banken niet kunnen vertrouwen dan gebeuren dit soort praktijken. Iedereen heeft een kluis met geld. Je zal maar vandaag 10.000 euro brengen naar een bank en een uur later zeggen ze je dat ze het niet meer hebben. Daar zitten de echte rovers. Medewerkers van zulke banken geven ook tips van grote rekeninghouders die slachtoffer worden als ze uit de bank Komen en ergens worden klemgereden. Dat.is Suriname van Chan. Er Komen geen hoge straffen voor roof want het wordt door dexe regering gefaciliteert.


    Maak melding
  3. Als het om hetzelfde helicopter bedrijf gaat waarvan laatst een helicopter bij het lossen.uit de container viel, kan dit bedrijf het voorlopig vergeten dat ze binnenkort hun diensten kunnen aanbieden aan de Surinaamse samenleving.
    Als het om het helicopter bedrijf van Brampie gaat, ben ik blij dat hij ook eens ervaart hoe het aanvoelt als iemand ongevraagd in je kluis gaat grasien.


    Maak melding
  4. persoon 21 oktober 2023 Bij 12:50 , wat heeft chan ermee te maken , het kan het bedrijf wel zijn van die ndp-er abrahams , dus , en die wachter was zeker ook een ndp–er , raar verhaal en dat is toch geen kluis , een copy van karton


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES