vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMinderjarig meisje omgekomen bij woningbrand in Wanica

Minderjarig meisje omgekomen bij woningbrand in Wanica

-

Does Travel - naar Suriname

Een minderjarig meisje is vannacht omgekomen bij een woningbrand aan de Augustinomandarijnweg, een zijstraat van de Welgedacht A-weg, in Suriname.

Op het adres bevinden zich twee woningen achter elkaar. Het achterste huis is compleet afgebrand en het voorste is gedeeltelijk verwoest.

Manschappen van de brandweer zijn tijdens het blussen van de achterste woning gestuit op het verkoold lichaam van het meisje.

Haar moeder is met brandwonden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Nadere berichtgeving volgt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Debby geef Chan de schuld want hij heeft samen met meer Zuid Amerikaanse staatshoofden El Ninjo geadopteerd. Er ging gisteren ook weer iets mis want na lang was er weer es een fikse regenbui. Veel mensen genoten van een bad in de regen. Zelfs de uitdrogende Amazone rivier vertoonde een milde stijging. Erg he wat Chan allemaal veroorzaakt toch? Nog nooit is het zo heet geweest in het Paradijs Suriname en Chan blijft die mensen maar opdracht geven om brandjes te stichten terwijl de politie en brandweer de mensen verzoeken om op te houden en dat het strafbaar is. Die letten niet mop @Debby op WKN die hele dagen brandjes sticht en dan met een uitgestreken smoel de onschuld uithangt. Maar ja dat is bekend van piromanen die gaan meestal ook doodleuk bij een brand staan kijken en bieden aan hun zelf gestichte brand te blussen(ik bedoel deze situatie in het land is het gevolg van de regeerperiode van jouw god die Suriname heeft leeggeroofd. snap je het nu of kom je ook van Domburg??)


    Maak melding
  2. persoon 21 oktober 2023 Bij 11:43 , weet jij wat dan normaal is , dat weet jij niet , want jij vindt het normaal dat er in december 1982 15 surinamers zijn gefolterd en daarna geëxecuteerd zijn door degene waar jij nog steeds van houdt , dus voor jou de normaalste zaak van de wereld ,
    en dit meisje dat omgekomen is bij die brand is diep en diep triest , vindt jij dit ook normaal , jij hebt een hart van steen , en jij weet wel door wie


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES