vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTechnische medewerker AZP aangehouden voor diefstal elektrische kabels

Technische medewerker AZP aangehouden voor diefstal elektrische kabels

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte J.W. (40) is op donderdag 19 oktober door de recherche van regio Paramaribo aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Suriname in verzekering gesteld.

Op vrijdag 29 september werd bij de politie van bureau Munder aangifte gedaan van diefstal van een aantal meters elektrische kabels van verschillende lengtes en diktes uit verschillende ruimtes van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Daarbij waren verschillende kabels losgerukt en weggenomen door onbekenden. De dag erna ontdekte een medewerker van de afdeling technische dienst enkele opgevulde kabels van verschillende lengtes en diktes in de powerhouse ruimte.

Na gedegen onderzoek van de recherche werd de verdachte J.W., die tevens technische medewerker is, in beeld gebracht en aangehouden. Bij de voorgeleiding gaf de man toe een deel van de kabels weg te hebben genomen.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de recherche voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Als ex president in de drugshandel zit en voor moorden veroordeeld is, huidig Vp bankrover en ook in de drugshandel zit,het binnenland rooft en vernietigd etc.
    Als Adhien Ex vp staatskas leegrooft en Jogi grond rooft WAAROM mag zo’n TD man geen kabels stelen van AZ? Sur is moraal en ethisch waarde kwijt……..sari tog


    Maak melding
  2. NEAL als die leugenaar die nu pres is de mensen niet had voorgelogen en bedrogen was het nu beter in Su. Nu zien we armoede, prostitutie, criminaliteit vechten in nr 1. In de 3 jaar is 85% van de Surinamers armer geworden. Alles wat je bezat is nu gedeeld door 40 waard. Je srd 5000 is nu srd 125.
    En een kliekje om de rovers viert feest. Deze man mag en kam niet stelen van het werk mr de hele regeringstop doet dat. In jas en das.


    Maak melding
  3. Zo’n dief krijgt hooguit SRD 500 voor de gestolen kabels, maar hij berokkent de Surinaamse gemeenschap, inclusief zichzelf en zijn familie, voor SRD 5.000.000 schade en hij denkt slim bezig te zijn door de kabels te stellen. En hetzelfde geldt ook voor elke andere corrupte ambtenaar of politicus in Suriname.


    Maak melding
  4. Staat leuk op zijn CV: tot eind 2023 werkzaam bij AZP.
    Oh was jij dat zal elke potentiële werkgever dan reageren en de sollicitatiebrief verscheuren.
    .
    Weer zo’n loser die voor een paar SRD zijn hele toekomst verknalt!


    Maak melding
  5. persoon 21 oktober 2023 Bij 11:52 , jij weet hier meer van , jij weet precies wie de stelers zijn , nou doe dan aangifte , of ben jij ook zo’n eentje die alleen maar stront wilt gooien , doe jij geen aangifte dan ben jij gewoon een schijtzak


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES