vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongen (11) steekt 17-jarige met mes tijdens potje voetbal

Jongen (11) steekt 17-jarige met mes tijdens potje voetbal

-

Does Travel - naar Suriname

De 11-jarige verdachte P.C. is op donderdag 19 oktober omstreeks 10.15 uur op het politiebureau Rijsdijk voorgeleid na te zijn aangehouden.

P.C. heeft op zondag 15 oktober de 17-jarige P.J. met een mes in zijn arm verwond tijdens een potje voetbal te Onverwacht.

Volgens verklaring van de 11-jarige werd hij tijdens het voetballen geslagen en geschopt door het slachtoffer, waarna hij tot de daad overging. Het mes had hij volgens zijn verklaring bij zich om suikerriet te schillen.

De familie van de verdachte was bereid de medische kosten van het slachtoffer te dekken, waarna de 11-jarige verdachte na overleg met het Openbaar Ministerie werd heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Voor een cent op de eerste rij. Aan wie zullen we deze keer de schuld geven? Aan de meneer die in het verleden tijdens voetballen met een pistool zwaaide? Hadden we hem normen en waarde bij gebracht dan zou hij later geen bank beroven met of zonder pistool. Nu zien we het gevolg daar van. Jongetje van 11 jaar. En wat doen we nu? we sturen hem zonder waarde en normen te leren huis waard. We moeten ons volgende week niet afvragen waarom dat van komende week zich kon afspelen. Dan ga ik gratis op de eerste rij zitten. Wat zei de heer C v Samson alweer? 90 % van het oneerlijke volk verwacht dat de regering 100% eerlijk is. Hij vergat dat de regering hij inclusief een voortvloeisel is van die 90%
    Vriendelijke groet.


    Maak melding
  2. deze jongen wordt niet oud , hij sluit zich zo aan bij een bende , en dan gaan ze roven en moorden , nou hij zal snel eentje tegen komen als hij een beroving in een woning of winkel , die zal hem aan flardenschieten


    gemodereerd
  3. Vroeger liepen ze met een mes rond om sinaasappels te schillen. Die zijn nu te duur geworden, dus suikerriet is nu de reden.
    De familie is bereid de behandelingskosten te dekken, dus hij mag rustig naar huis. Opa Doelie is waarschijnlijk overvol. Waarheen Su?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES