zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende criminelen overvallen medewerkers Para Springs bottling bedrijf

Gewapende criminelen overvallen medewerkers Para Springs bottling bedrijf

-

Does Travel - naar Suriname

Vier medewerkers van het bedrijf Para Springs aan de Indira Gandhiweg in Suriname, zijn in de nacht van dinsdag op woensdag 18 oktober overvallen door vijf gewapende criminelen.

De slachtoffers hadden nachtdienst. Twee medewerkers waren in de productieruimte, terwijl twee even waren gaan rusten.

Omstreeks 04.00u namen de twee heren in de productieruimte een pauze. Ze werden plotseling verrast door vier mannen gekleed in een zwarte capuchon en donker kleurige lange broeken. Ze hadden handschoenen aan en waren gemaskerd.

Een van de daders was gewapend met een vuistvuurwapen terwijl de ander een koevoet bij zich had. Onder bedreiging van de wapens moesten de medewerkers hun persoonlijke spullen afstaan. De buit betreft 3.000 SRD, een ring en mobiele telefoons.

Het tweetal werd vervolgens met hun bedrijfsuniform dat ze aan hadden, aan hun armen vastgebonden en mishandeld. De rovers zochten naar meer geld. De medewerkers hielden de rovers voor dat er geen geld in het bedrijf aanwezig is 

Beide slachtoffers werd naar de bovenverdieping gedirigeerd waar de kantoorruimtes zijn. De daders ontkoppelden de camerabox en namen die weg. Vervolgens werden alle ruimtes overhoop gehaald opzoek naar waarde volle spullen. De rovers hebben alleen twee camera boxen vanuit de kantoorruimtes kunnen wegnemen.

De twee slachtoffers werden vervolgens naar het gebouw gebracht, waar de twee andere collega’s van hen sliepen. Ook die twee collega’s werden door een vijfde rover gekneveld. Na de daad verlieten de daders de plaats.

De slachtoffers werden allemaal gekneveld achtergelaten. Nadat ze zich hadden bevrijd werd de politie gealarmeerd. De politie van Rijsdijk was ter plaatse voor onderzoek. De slachtoffers klaagden van pijn. Ze moesten slagen incasseren.

Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. baantjer: “let op de volgende beroving deze week nog……”. Je bedoelt natuurlijk het meervoud, de volgende berovingen. Vergeet niet, a jari o tapu dalijk en den rovers ( we weten wie ze zijn) hebben geld nodig fu njan dringi prisiri, so meki den de moro actief.


    Maak melding
  2. Ik zal me inhouden om de inmiddels OVERBEKENDE vraag bij deze zoveelste beroving/mishandeling, nu maar niet te stellen….😂……


    Maak melding
  3. Wat ik niet begrijp…twee collega’s in diensttijd lagen te slapen. Mi gado..tjeh masra…baas e pai yu en ye sribi. Beveiliging is een vak en geen verstoppertje spelen. Het gaat om veiligheid van collega’s en het bedrijf die vertrouwen in jou heeft gesteld en waar je een salaris bent overeen-gekomen. Uiteraard praat ik de criminelen daden van deze rioolratten niet goed,integendeel. Ik ben een felle voorstander om personen die onrechtmatig willens en wetens met een criminele voornemens een woning of terrein betreden met een negen millimeter dwars door de billen te knallen. Niet fijn doch effectief. Handen afhakken is geen optie, omdat je zo’n crimineel bij socialezaken zal aantreffen op zoek naar allerlei voorzieningen van de belasting-betaler.


    Maak melding
  4. Wat een enge bedoening zeg! Die ene was gekleed in een Capuchon ! Dus voor de rest was hij naakt? Want een capuchon is een mutsachtige hoofdbedekking die vastzit aan de nek/keelboord van een trui/sweater of jas/vest.
    Omgeving Rijsdijk komt nu steeds vaker in het nieuws betreffende Abanie werkomgeving.


    Maak melding
  5. @@@ Sammy the Queen….,jij bent nog niet helemaal wakker, LEES : Omstreeks 04.00u namen de twee heren in de productieruimte een pauze. Ze werden plotseling verrast door vier mannen gekleed in een zwarte capuchon en donker kleurige lange broeken.


    Maak melding
  6. Xavier ´d Lorean 19 oktober 2023 Bij 09:25
    Ik zal me inhouden om de inmiddels OVERBEKENDE vraag bij deze zoveelste beroving/mishandeling, nu maar niet te stellen….😂……

    Hoezo inhouden? Zou moeten zijn ik zal me los laten gaan. Shut the F… up en onthou je van commentaar indien je de vraag niet zou kunnen beantwoorden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES