donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameParmessar: "A tafra o draai in 2025! blijven jullie dromen!"

Parmessar: “A tafra o draai in 2025! blijven jullie dromen!”

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-fractieleider Rabin Parmessar kan zich niet voorstellen dat terwijl zijn partij bij de afgelopen verkiezingen 16 zetels heeft gehad, deze partij maar 1 persoon mocht afvaardigen om zitting te nemen in het Centraal Hoofdstembureau (CHS). Erger nog, partijen die minder zetels dan de paarse partij hebben, mochten meer leden afvaardigen.

“Is dat niet een vorm van discriminatie? Moet dat niet gauw gecorrigeerd worden? Daar vragen we dringend aandacht voor. Als je de oppositie zo wilt behandelen, watch out! A tafra o draai in ’25! A tafra o draai in ’25! Blijven jullie dromen!”, benadrukte Parmessar donderdag in De Nationale Assemblee.

Het CHS, welke in februari 2021 is geïnstalleerd, zorgt onder andere voor de registratie van politieke organisaties voor deelname aan de verkiezingen en het vaststellen en bekendmaken van de landelijke verkiezingsuitslag.

In het CHS zijn zeven vertegenwoordigers (inclusief de voorzitter) van de VHP. De ABOP heeft vijf vertegenwoordigers (onder wie de ondervoorzitter). De NPS heeft 2 leden, terwijl de PL, NDP en BEP elk één vertegenwoordiger hebben in het CHS.

De voorzitter van het CHS is voorzitter Lilawatie Punwasi-Raghoebier (VHP). De overige leden zijn: Sarswatie Van der Hoef-Ramlagansing (VHP), Mohamed Rostamkhan (VHP), Dew Perkash Jaddoe (VHP), Johannes Aviankoi (VHP), Mohammed Guman (VHP), Arunkoemar Hardien (secretaris/VHP), Delano Landvreugd (ABOP), Anenda Veldman (ABOP), Raymond Landburg (ABOP), Stanley Betterson (ABOP), Gilbert van Lierop (ABOP), Muriel Held (NPS), Rugia Bergraaf (NPS), Robert Soentik (PL), Lourencina Adams (BEP) en Robby Raghoe (NDP).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Te a tafra draai in 2025 met NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ weer aan het roer, dan ben ik er van overtuigd dat het niet beter op gaat worden in tegendeel.

    Hoe denkt deze partij Suriname uit het moeras te halen. Ze zijn zelf debet aan dat Suriname zich in dat ellendige moeras bevindt.

    Chan heeft de PAARSEN voldoende zuurstof gegeven dus blazen ze nu hoog van de toren.

    Je wordt hartelijk bedankt yere Chan.


    Maak melding
  2. Hoort wie praat. De man, die met de Nederlandse nationaliteit presidentskandidaat dacht te worden. En die meerdere salarissen iedere maand opstrijkt. God behoedde Suriname dat deze rovers weer aan de macht komen. Rabin, waar is killmemore boefdraad?


    Maak melding
  3. Parmesser heeft nu ook weer een paar-missers.”a tafel o draai in 2025! blijven jullie dromen .”
    Hij bedoelt met “ jullie” de ndp-ers.


    Maak melding
  4. Aj mie boi parmesarie
    je laat je nu al in de kaarten kijken, je zegt nu al dat je straks ALS ALS ALS jullie het voor het zeggen zouden kunnen gaan krijgen (wishful thinking) je partijpolitiek gaat voeren en geen politiek in ’s lands belang
    Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig denkt bouterse
    A mang pa dies e tjier oeng mang
    Sodemieter


    Maak melding
  5. Ik ben terplekke in Suriname.Met eigen ogen kan ik zien hoe diep gezakt het land is. Dit komt echt niet door de vorige regering maar door de huidige politiek van friends & family, wanbeleid, corruptie,enz. Deze regering wordt in 2025 voor 100 procent weggestemd. Er is geen ontkomen meer aan.

    Het volk pienaart wreed. Overal hoor je mensen klagen. Men voelt zich zwaar bedrogen.Onder Bouterse hadden de mensen het vele malen beter. Men had koopkracht. Thans is de koopkracht onder deze VHP regering weggezakt naar een dieptepunt.

    De aanhang van de VHP, vooral actief in Nederland en op de sociale media, leeft in de waan dat de bevolking het goed heeft dankzij het VHP beleid. Commentaar van o.a. Parmessar en andere progressieve Hindoestanen beschouwen zij als verraad van de Hindoestaanse zaak. Realiseren zij zich niet dat Suriname door de VHP naar de afgrond is gebracht.


    Maak melding
  6. hehe paniek is groot zooooooooo groot. Diemen zuid wordt nu suriname genoemd. Boy draai je nog een keer om en ga op je ander oor liggen. droom rustig door.
    NDP had ook een droom, hetwerd een nachtmerrie voor ons


    Maak melding
  7. RobG:Deze mensen werden betaald door de moordenaar ze hoefden niet te werken.
    nu moeten ze werken maar daar zijn ze te lui voor om het land helpen opbouwen.


    Maak melding
  8. Oooh me gosh!

    Breaking news, robg is in Suriname!
    Na al die jaren is meneertje de blaka bakra eindelijk geland op zanderij.
    Is het zo saai dat je om half 7 in de ochtend op wkn zit. Special guest op het dibri-feest.
    Ik geloof er geen jota van.

    Vanwege voortschrijdend inzicht is er maar 1 ndp uitgekozen. Dit schets een beeld vd toekomst.
    Parmisser je bent gevoelloos, jarenlang steek jij je nek uit voor de ndp. Dezelfde partij die jou soort, dagelijks vervloekt op social media.

    ‘A tafra drai’, is geen roulette hoor, is politiek.


    Maak melding
  9. A tarra drai kaba, Surinamers verachten de vhp massaal, het wachten is op 2025 , nooit meer Vhp dringt nu tot iedereen door op een paar hindustanen na die het land niet lief hebben natuurlijk. Zie ze hier op wtk reageren vanuit hun luie stoel in Nederland. Een ieder die Suriname lief heeft is van mening dat het ondemocratisch gedrocht vhp nooit meer in het machtscentrum mag komen. Het enige wat die lui kunnen is liegen, bedriegen en roven.


    Maak melding
  10. Vhp bepaald! Regels, wetten, deskundig advies,… Alles word aan hun laars gelapt!! RobG je bent nu getuige van de rotzooi die Suriname is geworden. Bouta was niet goed.. maar dit wat er nu gebeurt….

    Geen woorden voor…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES