vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie: Vaker voertuigen zonder benzine stil op Wijdenboschbrug

Politie: Vaker voertuigen zonder benzine stil op Wijdenboschbrug

-

Does Travel - naar Suriname

Op een Facebookpagina die van de politie van Unit Verkeer Oost-Suriname zou zijn, heeft de politie zondag laten weten dat zij de laatste tijd vaker meldingen heeft gekregen van defecte voertuigen op de Wijdenboschbrug.

Bij controle is geconstateerd dat de voertuigen weinig benzine hebben en dat de brandstof tijdens het oprijden van de brug opraakt, waardoor ze niet verder kunnen.

“Ter voorkoming van file en ongerief voor de bestuurders en andere weggebruikers, wordt aan de bestuurders gevraagd om ook op hun benzinemeters te letten”, aldus de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. De Surinaamse politie heeft vaak geen geld om benzine te kopen om achter criminelen te gaan, maar gelukkig komen ze ons uitleggen dat wij eerst brandstof moeten tanken voordat wij de Wijdenboschbrug oprijden.. ik weet niet hoe wij in Suriname zouden kunnen overleven zondrr dit geweldige politiekorps.


    Maak melding
  2. Waar hebben jullie hersenloze Surinamertjes het over? Het is een schande dat mensen met laatste drupjes benzine zich proberen te verplaatsen van a naar b in een olieproducerend land. Niks komt de bevolking ten goede bij dit soort leiders die het volk haten en uitlachen.


    Maak melding
  3. De mensen kunnen niet tijdig benzine tanken omdat de prijs per liter evenredig is met de internationale markt maar hun loon maar gemiddeld usd 150 tot usd 200 per maand maar is. Hoe verwacht je dat ze hun auto vol kunnen tanken. Ik zie soms dat men srd 200 maar gaat bijvullen, das maar 5 liter. En 5 liter is paramaribo naar commewijne v.v. dus haalt hij t net niet om over de brig te steken. Ik zou zeggen, niet lui zijn, laat die auto staan en pak de fiets toch??? Die touristen rijden ommetjes op de fiets van parbo naar nw.amsterdam- mariënburg- tamanredjo en terug parbo. Das een mooi voorbeeld!!!!


    Maak melding
  4. Waar o waar blijft de reactie van Debby alias Robg.
    Ik zal alvast een aftrap geven , het komt door Chan. En de vp.
    En nu jij Debby/ Robg.!!!??


    Maak melding
  5. Zelf de politie hft onder deze klote regering geen benzine.
    Die randdebielen en vreters van chan, die moeten hun bek houden en gat blijven likken. Ik ben geen buitenvrouw of bedelaar die gratis dr wagens gaat tanken. Ik kan altijd een grote mond opzetten. Ik ben niet een loser zoals velen in Su. Stelen jullie maar, 2025 donderd VHP op mt zn rovers. Nog nooit is Su zo in de verdoemenis geduwd


    Maak melding
  6. Die stoet van Chan of Melissa bestaande uit 10+ volgwagens zal nooit op brug hoeven te stoppen, de tanks zijn altijd vol betaald met het zweet van het volk die wel op de brug stilstaan.

    Volgens mij heeft die Kym van noord-Korea zelf niet zoveel volgwagens, de lijfwachten laat hij meerennen. Soms vraag ik me af voor wie die lelekoe bang is? Wanneer je het volk uitbuit moet je met zoveel lijfwachten en ook nog een kogelvrij vest onderweg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES