dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie gewonden na aanrijding tussen bromfiets en voetganger

Drie gewonden na aanrijding tussen bromfiets en voetganger

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een voetganger zondagochtend aan de Indira Gandhiweg in Suriname, zijn drie personen gewond geraakt. Het verkeersongeval vond rond 10.00u plaats ter hoogte van de Sarangiweg.

De bromfietser reed samen met een bijrijder over bovengenoemde weg, gaande richting Latour. Iets voorbij de Sarangiweg verminderde zijn voorrijder zijn snelheid. Vermoedelijk week de bromfietser uit naar links, om een aanrijding te voorkomen.

Bij die gelegenheid werd een voetganger op de berm aangereden, waarna de bromfietser ook nog tegen een andere bromfiets die langs de weg stilstond, knalde.

De voetganger, bromfietser als ook zijn bijrijder raakten gewond. De politie van de Unit Verkeer regio Midden ging ter plaatse voor onderzoek. Drie personen raakten gewond en zijn met twee ambulances naar het ziekenhuis afgevoerd. De bromfiets is in belang van het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen.

Opmerkelijk is dat de bromfietser en zijn bijrijder een veiligheidshelm/bouwhelm op hadden (foto onder), in plaats van de bij de wet voorgeschreven helmen voor bromfietsen. De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Helemaal niet zo verbazingwekkend wat mij betreft…….Suri´s weten (zoals genoegzaam bekend is) nu eenmaal alles altijd véél beter dan ieder ander…….niet zo verwonderlijk dus, dat zelfs de bij wet voorgeschreven verkeers-veiligheidshelm, door hen vaker niet wordt gedragen……..dit komt omdat de doorsnee Surinamer volgens eigen Caricom wetenschappelijk kennisonderzoek een aantal jaren geleden, over het allerlaagste I.Q. van de gehele Caricom beschikt…….vanwege dit door deze organisatie bewezen lage I.Q. met als direct gevolg de notoire onnozelheid en pure domheid, gaan de meeste Surinamers daarom vrijwel altijd met eenieder in discussie, ongeacht het onderwerp of ze er de ballen verstand van hebben of niet, het maakt de gemiddelde Suri helemaal niet uit ……..of het nu gaat om de verworven kennis, kunde en ervaring die de eigen hoogontwikkelde Surinamers hebben opgedaan bij gerenommeerde buitenlandse instituten, organisaties en/of bedrijven, om maar te zwijgen over buitenlandse experts die hun kennis/bijdrage aan het land Suriname willen leveren……de gemiddelde Suri weet vanwege haar/zijn notoire domheid, alles toch altijd veel beter…….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES