donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrouwenvoetbalselectie Suriname wint met 4-0 van Dominica

Vrouwenvoetbalselectie Suriname wint met 4-0 van Dominica

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouwenvoetbalselectie van Suriname (Natio) heeft woensdag in de Road to Concacaf Gold Cup met 4-0 gewonnen van Dominica.

Suriname speelde een sterke wedstrijd. Bij de rust stonden ze reeds met 1-0 voor. In de tweede helft namen de Surinaamse dames de wedstrijd compleet over en scoorden nog drie doelpunten om de eindstand te bepalen op 4-0.

De doelpunten werden gescoord door Stekkinger Shamaira, Andaya Lantveld, Katoucha Patra en Orthea Riley.

Suriname zit in groep A samen met Antigua en Barbuda, Dominica en Guyana. De volgende wedstrijd van Natio is op zondag 24 september thuis tegen Antigua en Barbuda.