woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArbeider steelt dure ketting van werkgever en koopt goederen voor vriendin en...

Arbeider steelt dure ketting van werkgever en koopt goederen voor vriendin en zichzelf

-

Does Travel - naar Suriname

Een ondernemer in Suriname deed op maandag 11 september aangifte op het politiebureau Houttuin tegen zijn 25-jarige arbeider voor het stelen van zijn gouden halsketting ter waarde van SRD 200.000.

De verdachte werd door zijn werkgever binnengebracht, nadat hij had bekend de diefstal te hebben gepleegd.

De jongeman verklaarde dat hij de helft van de ketting voor SRD 70.750 bij een goudsmid te Latour had verkocht en met dat geld een auto voor zijn vriendin en een bromfiets voor zichzelf had gekocht. Met de andere helft had de 25-jarige twee gouden ringen laten maken.

De arbeider werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De goederen zijn in beslag genomen door de recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Maar wat ik niet begrijp, is dat voordat de Aziaten naar Suriname kwamen, er al 400 jaren ook rijst en fruit werden geteeld en de hardwerkende slaven en de indianen en Europeanen gewoon iedere dag een maaltijdje aten. Hoe kan dat?


    Maak melding
  2. Het antwoord op je vraag luidt:

    Die Afrikanen van je die moesten wel omdat de (blanke) basja´s dit volk kennende, immers altijd klaarstonden met hun bajonet en/of zweep……….m.a.w. de latente luiheid werd er letterlijk uit geslagen…….ze zijn nooit gewend geweest te werken en zelfredzaamheid is voor vrijwel elke neger (ook in Suriname!) een onvermogen…….ze liggen het liefst de gehele dag in hun hangmat…….deze mentaliteit is tot aan de huidige dag (2023) de reden, dat er vrijwel overal in Afrika nog steeds sprake is van hongersnood daardoor weer ziekten en vervolgens uitbraak van epidemieën omdat deze gasten het bovendien helemaal niet zo nauw nemen met hygiëne…..je ruikt ze meestal reeds van een afstand……..onthou dus dat productie voor vrijwel elke neger (ook in Suriname) een héél vies woord is……..produceren doen ze alleen maar op de w-c waar ze dagelijks hun hoop laten varen en ook door te zorgen voor meer nakomelingen die reeds bij de geboorte alle kenmerken vertonen van een criminele inborst…….nakomelingen waarnaar ze overigens vaker niet naar omkijken maar meteen opzoek gaan naar een volgend vrouwelijke slachtoffer…….de Surinaamse negers zijn derhalve over het algemeen consumenten………


    gemodereerd
  3. Wat ik niet begrijp is dat zoveel mensn landbouwgronden hebben gehad maar ik zie geen overschot of goedkope landbouwprodukten.
    Oeps, gronden verkaveld.
    Heler?? Zoveel mensen verkopen hun sieraden


    Maak melding
  4. debby , natuurlijk kan jij dat niet begrijpen , dommie omdat je niet weet wat werken is , en, zo veel mensen verkopen hun sieraden , wie zijn die mensen , niet jou vrienden hier , want wat ze gestolen hebben willen ze mee pronken


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES