zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSeniore burgers in het zonnetje gezet op 'Bigi Sma Dey' bij commissariaat

Seniore burgers in het zonnetje gezet op ‘Bigi Sma Dey’ bij commissariaat

-

Does Travel - naar Suriname

Het commissariaat Paramaribo-Noordoost heeft in samenwerking met de jarige burger Ben Oliveira een aantal seniore burgers een leuke Bigi Sma Dey bezorgd. Dit gebeurde op zaterdag 26 augustus 2023 op het terrein van het commissariaat te Combé.

Bewoners van zes bejaardentehuizen in Suriname en diverse individuele ouderen werden hierbij in de bloemetjes gezet. De mensen mochten onder meer genieten van zang- en dansoptreden van diverse artiesten.

Het was zaterdag de zestiende keer dat Oliveira op zijn verjaardag deze activiteit organiseert. Oom Ben, zoals Oliveira bekendstaat, besloot zich na een onfortuinlijk incident dienstbaar te maken voor de gemeenschap. “Ik ben gezegend en ik wil anderen laten meegenieten van de zegeningen die ik krijg van de Heer”, legt hij zijn beweegreden uit.

De dag werd ingeluid met gebed door onder andere pastor Harold Pultoo als vertegenwoordiger van het Kabinet van de President.

Districtscommissaris Ricardo Bhola, die het initiatief van Oliveira omarmt, stelde hem voor de Bigi Sma Dey op het commissariaat te houden. De burgervader draagt deze groep namelijk ook een warm hart toe en meent dat zij die waardering moet krijgen waar zij recht op heeft.

“Eigenlijk is het elke dag bigi sma dey, maar eens in de zoveel tijd laten wij hen extra weten dat wij waarderen wat zij voor ons hebben gedaan en nagelaten”, aldus DC Bhola.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES