dinsdag, mei 14, 2024
HomeNieuws uit Suriname8 medailles voor Suriname op dag 1 Goodwill Swimming Championship

8 medailles voor Suriname op dag 1 Goodwill Swimming Championship

-

Does Travel - naar Suriname

Op de eerste dag van de 27e Goodwill Swimming Championship in Jamaica hebben de zwemmers van Suriname 8 medailles in de wacht gesleept. Het gaat om 1x goud, 3x zilver en 4x brons. Daarnaast is er ook een nieuwe meetrecord geregistreerd.

Sean-Verno Dipokromo wist met een tijd van 1:01.39 het meetrecord op de 100 m vrije slag te verbreken bij de jongens 11-12 en daarmee een gouden medaille te behalen. Verder behaalde hij zilver op de 100 m rugslag.

Het lukte Alyssa Kasanpawiro een zilveren medaille te behalen op de 50 m schoolslag, terwijl Tyrell Mokkum en Joshua Busropan brons behaalden op deze slag. Evan Tjon A Pauw behaalde ook brons op de 100 m vrije slag.

Het jongens 11-12 estafette team gevormd door Jaïro Oldenstam, Tyrell Mokkum, Sean-Verno Dipokromo en Marc Ramratten behaalde zilver op de 400 Medley Relay en het meisjes 13-14 estafette team gevormd door Amalia Mohamed, Faith Lamsberg, Zia de Kom en Ziffa Ceder behaalde brons op deze slag.

Suriname staat na dag 1 met 144 punten op de 5e plaats. De wedstrijden van dag 2 zijn vanaf 11:00 uur Surinaamse tijd via deze link te volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES