dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEierdief springt in goot tijdens politieachtervolging

Eierdief springt in goot tijdens politieachtervolging

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op donderdag 10 augustus tijdens surveillance een manspersoon die zich verdacht ophield achter een winkelzaak aan de Wilhelminastraat aangehouden.

Bij het zien van het politievoertuig koos de verdachte het hazenpad, achterna gezeten door een der wetsdienaren, meldt het Korps Politie Suriname. De man sprong in een nabijgelegen goot, maar de politieambtenaar sommerde hem eruit te komen en sloeg de verdachte in de boeien.

De eigenaar van de winkelzaak voegde zich hierna bij de groep en gaf de wetsdienaren aan dat de verdachte een arbeider van hem is, die op dat moment geen dienst had.

Bij een ingesteld onderzoek heeft de eigenaar geconstateerd dat er drie rekken eieren uit zijn zaak waren weggenomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Hij hft 3 rekken eieren genomen. Tref een regeling met hem. Ga je die man daarvoor opsluiten? Laat de politie de echte grote criminelen gaan oppakken.
    Deze man is een “armoede ” dief.
    Hoeveel zal hij bij de winkel in nickerie verdienen?? Par’bo verdienen ze haast niets


    gemodereerd
  2. debby , jij beschermd dieven , maar dat wisten wij allen al , als je van een boevenpartij houdt dan houdt je van alle dieven en moordenaars


    gemodereerd
  3. @@Bij een ingesteld onderzoek heeft de eigenaar geconstateerd dat er drie rekken eieren uit zijn zaak waren weggenomen.

    De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld!!

    EN DE GROTE MOORDENAARS EN ROVERS LOPEN VRIJ VIA DIE nipte!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES