woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewelddadige leerling (11) geschorst voor steken klasgenoot (9)

Gewelddadige leerling (11) geschorst voor steken klasgenoot (9)

-

Does Travel - naar Suriname

De 11-jarige lagere school leerling die gisteren zijn 9-jarige klasgenoot met een schaar heeft gestoken in zijn rug, is geschorst van de school. Er is nog geen definitief besluit als de steekgrage na de schorsing de school weer mag bezoeken.

Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer van het voorval twee hechtingen heeft overgehouden. De moeder van de verdachte heeft aangegeven voor alle kosten te zullen betalen.

Volgens het Korps Politie Suriname kregen beide jongens gisteren ruzie in de klas. Op een bepaald moment bracht de 11-jarige zijn klasgenoot met scherp voorwerp (schaar, red.) een steekverwonding toe in zijn rug ter hoogte van zijn zitvlak.

Na de daad rende de verdachte naar huis, maar werd door zijn ouders terug gebracht naar school. Per ontboden ambulance werd de gewonde leerling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie van het bureau Flora deed na de melding van een steekpartij de desbetreffende school in het ressort Flora aan voor onderzoek. De 11-jarige leerling werd samen met zijn ouders overgebracht naar het politiebureau.

Nadat de ouders van de jongens afspraken hadden gemaakt over het betalen van de medische kosten, mocht de verdachte met een ernstige waarschuwing naar huis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. 11 jaar en dan al zo gewelddadig , en de ouders betalen de medische kosten en die toekomstige moordenaar wordt heengezonden met een ernstige waarschuwing
    de jeugd is al verrot , geen goed teken , straks zijn er heel veel massamoordenaars , nu twee , maar straks gaan ze voor het presidentschap of vp , lang leve onze jeugd , en suriname bloed dood


    gemodereerd
  2. Op de een of andere manier is er mijn inziens een verband tussen deze trieste gebeurtenissen en het slimme beleid van de regering Santokhi.Ook het aantal zelfdodingen kan hiermee in relatie worden gebracht.Wat een slimme ministers in de regering Santokhi.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES