dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGascilinder dieven kort na diefstal aangehouden door politie Latour

Gascilinder dieven kort na diefstal aangehouden door politie Latour

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Latour heeft afgelopen week twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden twee gascilinders van 100 lbs te hebben weggenomen op een woonadres in het ressort Latour, meldt het Korps Politie Suriname.

Een huishoudster die toezicht houdt op de woning, tijdens afwezigheid van de bewoners, deed op maandag 3 juli aangifte van deze diefstal bij de politie. De aangeefster hield de wetsdienaren voor dat zij die dag zoals gewoonlijk het adres aandeed voor werkzaamheden in de woning, toen zij tot de ontdekking kwam dat beide gascilinders van 100 lbs weg waren.

De daders hadden het slot van het ijzerwerk doorgesneden en na hun daad de plek verlaten met medeneming van de twee gascilinders. De politieambtenaren stelden een onderzoek in en gelukte het hen de twee verdachten K.R. en A.F. op 7 juli 2023 in de boeien te slaan. Hierna is het tweetal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Deze ascilinder dieven doen iets verkeerd; als je in Suriname ongestraft wilt stelen, moet je politicus worden en ervoor zorgen dat je gekozen wordt, zelfs als je niet in het machtscentrum terecht komt zit je gebakken omdat er levenslang, van het volk gestolen geld op je rekening gestort zal worden zonder dat je een poot hoeft uit te steken om ramen of deuren van woningen te forceren.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES