donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Bijkans 100 dr- en rr-leden VHP overwegen partij te bedanken'

‘Bijkans 100 dr- en rr-leden VHP overwegen partij te bedanken’

-

Does Travel - naar Suriname

Indien deze maand de reshuffeling van ministers, zoals beloofd door president Santokhi uitblijft, zullen bijkans 100 dr- en rr-leden van de VHP de partij bedanken.

Volgens betrouwbare bronnen bestaat er reeds geruime tijd grote ontevredenheid bij de achterban van de oranjepartij. Dr- en rr-leden van de verschillende districten overwegen de partij te verlaten als blijk van grote ontevredenheid. Zij menen dat de meeste VHP-ministers slecht hebben gepresteerd en gaan zorgen voor de ondergang van de partij. Ook zijn zij teleurgesteld over de 50% koopkrachtversterking die aan de president, vice-president en ministers is toegekend.

“Terwijl het arme volk nog steeds wacht op een 1.800 SRD tegemoetkoming verrijken deze schaamteloze ministers zichzelf. Dit is niet beloofd geworden tijdens de campagne. Wij hadden beter beloofd en de samenleving rekent op ons. Niet het volk, maar de regering zou inleveren. Nu gebeurt juist het omgekeerde.

Dat de armoede elke dag toeneemt is te danken aan minister Rishma Kuldipsingh. Zowel bij het ministerie van Arbeid als bij EZ heeft ze nul gepresteerd. Trouwens parlementariër Mahinder Jogi heeft dat letterlijk in DNA gezegd. De arrogante uitspraken van rechtvaardiging van de verhoging van de 50% koopkrachtversterking is de druppel die de emmer heeft doen overlopen bij de dr- en rr-leden. Uitgerekend deze bar slecht presterende minister spreekt de 50% koopkrachtversterking goed”, zegt een gebelgd dr-lid.

De volksvertegenwoordiger meent dat het bij alle VHP-ministeries een puinhoop is. “Paramanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Amar Ramadhin van Volksgezondheid, Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking en Riad Nurmohamed van Openbare Werken moeten door het staatshoofd vervangen worden. Deze ministers hebben drie jaar de kans gehad om zichzelf te bewijzen, maar prestaties zijn uitgebleven.”

De ontevreden VHP’ers hopen dat Santokhi zijn belofte van reshuffeling waarmaakt en jong kader zal inzetten. “De president moet niet steeds naar kandidaten blijven zoeken binnen zijn friends and family netwerk. Het is bewezen dat die gasten niet deugen. Het staatshoofd moet zijn belofte nakomen anders kan er nu al gezegd worden dat de VHP in 2025 grandioos weggestemd zal worden”, aldus het dr-lid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
  1. De VHP dr en rr leden hebben helemaal gelijk. Santokhi denkt op dit moment alleen aan zichzelf en aan family and friends. De VHP DNA leden zijn allemaal slijmballen en proberen alles van de incompetente VHP minister steeds goed te praten. Santokhi is op dit moment machtsgeil en luistert naar niemand.


    gemodereerd
  2. Men moet goed nagaan wie er lopen te klagen terwijl ze de realiteit niet kunnen zien.
    Want het zijn de zwevende kiezers en oude NDP sympathisanten die geen rechte rug hebben. Deze groep heeft geen geduld en heeft VHP gestemd met de verwachting dat Santokhi zou toveren. Zij zijn in hun eigen onrealistische en kortzichtige verwachtingen telleurgesteld.

    Suriname zal niet tot ontwikkeling komen zolang het volk een motjo djompo gedrag heeft.

    Slim-Suriname is vastberaden en zal niet opgeven.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    gemodereerd
  3. Teflin en cetabever ministers. Deze parasieten zijn zo schaamteloos dat geen haar op hun lege bovenkamer er aan denkt om op te stappen..tai horie a swiet libie


    gemodereerd
  4. oooeeeeiiii mie gado de jonge olifanten worden wakker. gelukkig. go for it.


    gemodereerd
  5. We gaan misschien toch vooruit in Suriname; voor het eerst van mijn bestaan merk ik dat Hindostanen zo massaal kritiek hebben op ministers die op hen lijken. Als vooral Javanen en Marrons dit gedrag overnemen en niet meer als kippen, koeien of ezels zonder kop automatisch gaan stemmen op mensen die op hen lijken, maar eindelijk gaan stemmen op ’the best man or the best woman for the job’ ongeacht hun etnische achtergrond, komt het misschien toch nog goed met Suriname.


    gemodereerd
  6. goed zo dr-rr leden , direct overstappen naar de ndp , daar horen jullie thuis , en dan kunnen jullie helpen om suriname te vernietigen , maar het volk gaat de ndp vernietigen dus jullie ook , domme ex vhp-ers , waarom hebben jullie 3 jaar jullie bek gehouden , echt jullie zijn dommies , klojo’s en ook zijn jullie nietsnutters en dat noemen zich surinamers , neen jullie zijn duiveltjes lovers van opper duivel ddb , boutisten zijn jullie


    gemodereerd
  7. Wat goed! De hoop op Chan en VHP was enorm,door vele acties van Chan heeft hij de achterban teleurgesteld. Als hij zo doorgaat valt echt in de categorie slechtste president ooit. Ben benieuwd wat VHP zijn standpunt is mbt de circus te Moengo. Alle binnenlandse bewoners gefeliciteerd met jullie Koning.


    gemodereerd
  8. Hadden jullie echt iets verwacht van deze man??
    Ineens een vrouw, staatsolie statuten veranderen, haar tot advocaat benoemen zonder opleiding. Wie hft de touwtjes in handen???? Jullie zijn de slaven van de partij.


    gemodereerd
  9. Ai famiri, wel een beetje trieste vertoning:-( waar blijft onze Surinaamse vlag dan?
    Zo zie maar we leiden en inspireren geen Surinamers maar aspi-olifanten?

    Tje poti.


    gemodereerd
  10. persoon , 8 juli 2023 Bij 21:35 , inderdaad dat jij een slaaf bent van bouterse , hij misbruikt jou , maar jij vindt het fijn , touwtjes , o pas op hij heeft zijn beste horp vermoord met een koord , jij zal genieten


    gemodereerd
  11. Reshufflen ? Jullie Dr en Rr leden zijn ook doof en blind .Die hele regering moet vallen.


    gemodereerd
  12. Stemmers, laten jullie niet meer leiden door de oude politieke figuren, maar ook jonge opkomende politieke figuren zullen ook hun slag slaan als ze in het macht centrum komen, kijk maar voorbeeld naar bouva broodjes project. Dus eerlijke en integere mensen zijn tegenwoordig zoek. Inplaats dat het losgekomen geld van imf goed wordt gebruikt voor onze vele achterstallige werken, onderhoud wegen, nw brug commewijne, etc gaat Chan een brug bouwen voor de guyanees? Omdat hij daar familie heeft? En wat about onze surinamers? Die mogen stikken. Kom nou, denk goed na surinamers, na 2025 gaan de meeste vhp-ers in een ander land wonen met het gestolen SU geld, net als Boefie. Dus wie je ook in het gareel gaat helpen, ook jongeren, de ouderen sowieso want die ervaring hebben ze al hoe je dat moet doen om het land te bestelen, die gaan ook proberen te stelen uit de geld pot oftewel staatskas.


    gemodereerd
  13. Ontevreden over de prestaties van sommige ministers zijn we allemaal. Echter, ook het gros van de rr en dr-leden bestaat uit nietsnutten. Dus waar praten we over?
    “De pot verwijt de ketel”.


    gemodereerd
  14. Het zou geweldig zijn als suri binnen 3 jr tijdens een pandemie met een grandioos gat in de staatskas, alle schulden had afbetaald. De wereld zat 1.5 jr op slot, stilstand overal maar niet in suri; Iedereen “rijk”, stukje grond en extra hangmatten.

    Dit terwijl de rest vd wereld zucht onder de economische crisis, hoge prijzen, klimaat-perikelen en invloed ve oorlog waarbij miljarden zijn afgeschoten. Dit heeft natuurlijk totaal geen invloed op de suri’s omdat ze zo speciaal zijn. Suri vangt daarom met gemak duizenden vluchtelingen op.

    De partij die beweert deze klus binnen 3 jr te kunnen klaren moet nog “geboren worden”.

    Leg uit hoe! Lul niet over de regering, maar leg concreet uit hoe je denkt de leningen af te lossen, koers naar beneden, suri’s aan het werk om productie te draaien…
    Wat je vooral niet moet doen is rekenen op het buitenland. Bovendien ben ik benieuwd hoe je een regering zal vormen in 2025, met wss 50 kleine partijen, in een land waar haast iedereen fam v elkaar is en het kennisniveau grotendeels zero is.


    gemodereerd
  15. De arme aanhangers van de VHP zitten ook in de stront, ze worden als stemvee gebruikt, net als in de jaren 60-70 onder Lach. De jongeren hebben nog steeds het nakijken, hebben last van de hiërarchie, het wordt tijd voor een nieuwe actiegroep.

    Para expres, je hebt gelijk; “Suriname zal niet tot ontwikkeling komen zolang het volk een motjo djompo gedrag heeft”.
    Dankzij dit gedrag zitten wij al ruim 13 jaar met een stelletje motjo fuvuruman. Laatst nog extra de 50% koopkracht erbij voor de arme ministers en hun futuboi’s.
    Dit gedrag mag van onze vriend Para, niet gezien worden als een slag in ons gezicht, dit gedrag mogen wij ook niet zien als het indruisen tegen onze “onrealistische en kortzichtige verwachtingen”.🤮

    Maar ach, het is bekend, de oranje helden op WKT, de mensen zonder stemrecht, die praten recht wat krom is of laten blijken hoe ironisch men is 🤣 Jip en Janneke.


    gemodereerd
  16. ha ha persoon 8 juli 2023 Bij 21:35 en die kalemadjoe en die neal en die boni en die mango en die eigen+mening , jullie zijn de zwarte schaapjes van bouterse en jullie zijn slaafjes van bouterse , maar straks als de ndp foetsie is en jullie lover de massamoordenaar weg zit te kwijnen in nor , dan gaan jullie andere mensen aardig vinden en een oranje petje hebben jullie toch daar in holland


    gemodereerd
  17. Zullen die 100 dr- en rr-leden van de VHP die de partij willen bedanken een dikke boterham krijgen bij andere partijen?


    gemodereerd
  18. Debby 8 juli 2023 Bij 21:35
    Hadden jullie echt iets verwacht van deze man??
    Ineens een vrouw, staatsolie statuten veranderen, haar tot advocaat benoemen zonder opleiding. Wie hft de touwtjes in handen???? Jullie zijn de slaven van de partij.
    =========================

    “haar tot advocaat benoemen zonder opleiding”. Daar hoef jij je echt niet druk mee te maken, A SKORO 1000 MAAL MORO YU!
    Whahahahahahaha….


    gemodereerd
  19. Het is verkeerd gezien dat Santokhi alleen om friends and family geeft.
    Santokhi geeft vooral om de christenen uit zijn eigen kennissenkring. Die heeft hij vooral bevoordeeld.
    Santokhi laat iedereen in de waan dat hij een Hindu is, terwijl hij in werkelijkheid een belijdende christen is. Als je je eigen achterban zo kunt bedonderen, dan is de achterban zelf daar schuldig aan.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES