donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende roofoverval bij slagerij: tiener beroofd en gekneveld achtergelaten

Gewapende roofoverval bij slagerij: tiener beroofd en gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben woensdagnacht rond 04.00u een gewapende roofoverval gepleegd bij een slagerij op de hoek van Zonnebloem- en Goudenregenstraat in Suriname. Ze hebben de 17-jarige S.S., familielid van de eigenaar van de slagerij beroofd van een mobiele telefoon, camera installatie, een PlayStation 4 en wat geld.

Het slachtoffer weet niet hoe de daders de plaats hebben aangedaan en verlaten. Hij werd door de rovers, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen, overmeesterd en gekneveld achtergelaten. Na de daad verlieten ze de plaats.

Na enige tijd kon hij zich bevrijden en de Surinaamse politie inlichten. Agenten van Nieuwe Haven ging ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Altijd leest ik over 5 criminelen. Het moet deze zelfde criminelen zijn die overal roven en moorden en amoksie ze niet kan/wil pakken.


    gemodereerd
  2. ha ha deze criminelen zijn zeker veganisten ???? , en met deze gestolen telefoon kun je toch kip of rund bestellen en jullie kunnen alles opnemen en de beelden voor jullie zelf houden , ha ha spekshavers ha ha


    gemodereerd
  3. Deze islamtische slager Abbas is dus ook het slachtoffer geworden van de laffe Marrons criminelen en het zal niet ophouden. Zo jammer dat het steeds een bevolkingsgroep is die zich zo weet te misdragen ; terwijl de Minister van Juspol geen ballen heeft om dit ongedierte keihard aan te pakken. De minster kijkt graag de andere kant op en zal misschien ook in zijn buisjes lachten wetende dat de daders tot zijn bevolkingsroep behoort en de slachtoffers zijn Hindoestaanse Moslims.
    Zelf de criminaliteit in Suriname is etnisch Afro getint. Had de heer Abbas maar een Five shooter tot zijn beschikking dan had hij van mijn part dit ongedierte mogen verdelgen. Met de ogen dicht !


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES