vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Special Olympics Suriname team warm onthaald op Zanderij

VIDEO: Special Olympics Suriname team warm onthaald op Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

Het Special Olympics Suriname team is maandag warm onthaald op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven. De delegatie werd opgewacht met vlaggen, bloemen en muziek.

De Surinaamse sporters wisten tijdens de Special Olympics World Games in Duitsland maar liefst 20 medailles te winnen. Het gaat om 2x goud, 6x zilver en 12x brons.

Marciano Zalman zegt dat het een lange en vermoeiende reis was Om 02.30 uur is het team vertrokken uit het hotel in Berlijn en om 06.00 uur gevlogen naar Schiphol. De vlucht is omstreeks 09.00 uur vertokken naar Suriname.

“Kort voor de landing kwam het bericht dat er geen luchtverkeersleiders waren en het toestel moest uitwijken naar Cayenne, Frans Guyana. Daar hebben de passagiers 2 uren in het vliegtuig gewacht”, vertelt Zalman.

Om 15.15 uur is de vlucht naar Zanderij vertrokken en om 16.00 uur is het KLM-toestel geland.

Bekijk hier video’s van de ontvangst.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. dank aan de minister van transport en ………… , u hebt bewust de KLM geweerd , maar u hebt de helden van Suriname genegeerd , schande ze moeten u per direct verwijderen , en waar was u , en waarom was de president en de minister van sport niet aanwezig om deze sporthelden een warm onthaald te geven , opdonderen met deze regering


    gemodereerd
  2. o ja santokhi met zijn team waren bij bouterse op de koffie he , het ging zeker over standbeelden , niet voor sporters


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES