vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dreigt vrouw te doden en brand te stichten: mishandelt agent op...

Man dreigt vrouw te doden en brand te stichten: mishandelt agent op politiebureau en scheurt uniform

-

Does Travel - naar Suriname

De 55-jarige Frans V. is afgelopen zondag 25 juni door de politie in Suriname aangehouden wegens overtreding beschermingsbevel, bedreiging met een misdrijf tegen het leven gericht, bedreiging met brandstichting en wederspannigheid.

Hij zou zijn ex-vrouw met de dood hebben bedreigd. Ook dreigde hij haar woning in brand te steken. Kort na de aangifte werd Frans in de omgeving van de woning van de aangeefster opgespoord en aangehouden door de Surinaamse politie. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en ging tekeer tegen de politie.

De wetsdienaren brachten hem over naar politie Santodorp ter ontnuchtering. Op het bureau ging hij opnieuw tekeer en viel daarbij een agent aan. Hij greep hem aan de bovenkleding vast en trapte hem enkele keren tegen de knieën. De verdachte werd door het overig personeel op het politiebureau overmeesterd en in de cel geplaatst.

Vernomen wordt dat de agent een gescheurd uniformhemd hieraan overhield. Hij werd voor medisch onderzoek verwezen naar een orthopeed.

Na afstemming met een lid van het Surinaams Openbaar Ministerie werd Frans in verzekering gesteld. Destijds had deze geweldenaar ook tijdens zijn aanhouding op de Centrale markt gevochten met agenten en daarbij het uniform van een politieambtenaar gescheurd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. goh deze agenten hielden hun handen thuis , dit kost jullie je baan , niet goed opgetreden , dus de criminaliteit neemt weer toe he moksi


    gemodereerd
  2. Frans is duidelijk een geweldenaar die sch**t heeft aan alles en iedereen, ook het gezag. Gooi Frans maar naakt in een cel, liefst met ratten die hem gezelschap houden, sluit hem op en verlies die sleutel.


    gemodereerd
  3. Het lijkt me toch niet zo moeilijk, de centrale markt grenst met de Su
    rivier. Als ze deze klootzak indertijd in het rivier verzwaard met 100 kg
    afval hadden gepleurd, was deze woede uitbarsting niet weer gebeurt.
    Mijn advies is gewoon elimineren, vermalen tot hondenvoer. Hebben de
    arme honden ook wat te eten, en een nietsnutter minder!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES