vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRijden door rood leidt tot aanrijding tussen drie voertuigen

Rijden door rood leidt tot aanrijding tussen drie voertuigen

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Dr. Sophie Redmond- en Van Idsingastraat in Suriname vond er vrijdagavond een aanrijding plaats tussen een busje, personenauto en pick-up. De botsing vond plaats doordat de bestuurder van het busje of de personenauto door het rode verkeerslicht heeft gereden.

Het busje reed over de Dr. Sophie redmondstraat richting het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De personenauto reed op de tegenovergestelde rijstrook richting centrum. De pick-up reed over de Van Idsingastraat richting Gravenberchstraat.

Op de hoek sloeg de bestuurder van het busje rechtsaf in de Van Indsingastraat en op hetzelfde moment kwam de bestuurder van de personenauto aangereden.

Beide voertuigen kwamen daardoor hard met elkaar in botsing. Het busje keerde op de weg en raakte vervolgens de pick-up.

Het is nog onduidelijk wie de veroorzaker is. Alle drie voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Een inzittende van het busje raakte gewond. De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om de personenwagen en pick-up af te voeren. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES