vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Natio volop in training voor de wedstrijd tegen Puerto Rico

VIDEO: Natio volop in training voor de wedstrijd tegen Puerto Rico

-

Does Travel - naar Suriname

De nationale voetbalselectie van Suriname vertrok op 11 juni richting de Verenigde Staten. In Fort Lauderdale (Florida) wordt er twee keer per dag getraind want Natio’ speelt op zaterdag 17 juni tegen Puerto Rico in de voorronde van de Gold Cup, het kampioenschap dat eind juni aanvangt in de VS.

De technische staf heeft inmiddels de gehele spelersgroep tot haar beschikking en kan dus met een ieder in training. Sedert de aankomst in Fort Lauderdale verblijft de groep in het Marriott hotel en de sfeer zit er goed in.

Wat wel tegenvalt is het weer; in de periode juni tot en met november is het namelijk hurricane seizoen en eergisteravond moest de training wegens de slechte weersomstandigheden (er was onweer, bliksem en het beloofde hard te gaan regenen) gestaakt worden.

Ondanks dat is de selectie volop in training richting de confrontatie met Puerto Rico. Het wordt de eerste horde die op zaterdag 17 juni genomen moet worden in het DRV PNK Stadium (Fort Lauderdale), voor plaatsing voor de Gold Cup 2023.

Hieronder de definitieve selectie die zal deelnemen:

Myenty Abena, Navajo Bakboord, Sheraldo Becker, Diego Biseswar, Delvechio Blackson, Tjaronn Chery, Stefano Denswil, Anfernee Dijksteel, Warner Hahn, Florian Jozefzoon, Dhoraso Klas, Ishan Kort, Kelvin Leerdam, Dion Malone, Kenneth Paal, Shaquille Pinas, Joey Roggeveen, Joshua Sanches, Fabian Sporkslede, Mitchell te Vrede, Roscello Vlijter, Gleofilo Vlijter en Yanic Wildschut.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. De stip aan de horizon is kwalificatie voor het WK van 2026. Suriname plaatste zich nog nooit voor het wereldtoernooi, maar kan nu profiteren van de WK-opzet. Niet alleen doen er MEEER landen mee, ook zijn concurrenten Mexico, de Verenigde Staten én Canada als gastlanden al geplaatst. Daardoor ontstaan er ZES extra tickets voor de CONCACAF. “Het is heel reëel dat wij ons straks plaatsen voor het WK”, stelt Winter. “Door deze voordelige omstandigheden en doordat we betere spelers tot onze beschikking hebben, kunnen we absoluut een serieuze gooi doen. Het is pas over drie jaar, maar we zijn er nu al mee bezig. Als we naar het WK gaan, zal het de mensen in Suriname heel trots maken.”


    gemodereerd
  2. Veel succes aan Natio, Coach Aron Winter, Assistent Henk ten Cate, team Natio, SVB, het Surinaams Voetbal en trainers, Suri profs in Nederland en Suriname.

    We kijken rijkhalzend uit naar de wedstrijden.

    Make Suriname Football/ Soccer Great Again

    Veel Succes Toegewenst

    Hoera, Hoera, Hoera.

    God Zij Met Ons Suriname/rs


    gemodereerd
  3. yes we can heb vertrouwen in ons eigen SU. blijft positief odi gi alla mi kondreman blessy


    gemodereerd
  4. prachtig om te zien hoe buitenlandse trainers en buitenlandse voetballers lekker in de zon trainen en noemen zich Natio , verdomd en onze eigen jongens hebben ze bij het vuil gezet, en wie betaald deze miljoenen USD wat die buitenlanders kosten , en leroy het maakt ons niet trots , want wij moeten ons eten bij elkaar schrapen , en die gasten zitten in een 5 sterren hotel , jullie daar in holland zal dat toch een worst zijn, ha ha jullie natio heeft met 4-2 verloren van kroatie


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES