donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge vrouw (22) liet 55-jarige echtgenoot vermoorden omdat hij wilde scheiden

Jonge vrouw (22) liet 55-jarige echtgenoot vermoorden omdat hij wilde scheiden

-

Does Travel - naar Suriname

De destijds 22-jarige Dominicaanse Jennifer J. die ervan verdacht werd dat ze haar 55-jarige Nederlandse echtgenoot Roy van Tinteren in 2019 op de Dominicaanse Republiek liet vermoorden, verdwijnt 30 jaar achter de tralies. Dat heeft de rechtbank op het Caribische eiland deze week bepaald.

De twee waren iets meer dan twee jaar getrouwd, maar Van Tinteren had al na een jaar aangegeven dat de relatie niet goed zat. Hij wilde scheiden van zijn vrouw. De Nederlander bood zijn 33 jaar jongere echtgenote een miljoen Dominicaanse Pesos aan om te vertrekken en nog eens een miljoen als ze een overeenkomst zou ondertekenen om snel akkoord te gaan met de scheiding.

De jonge vrouw weigerde echter te vertrekken en weigerde mee te werken aan de scheiding. Niet lang daarna werd de Nederlander toen hij aan het wandelen was, door enkele mannen in een auto ontvoerd. Het lichaam van de man werd uren later teruggevonden met twee schotwonden in zijn hoofd.

In eerste instantie werd uitgegaan van een roofoverval. Maar al snel nam de zaak een andere wending, waarbij zijn jonge vrouw als verdachte in beeld kwam. Mede uit vrees berooid achter te blijven, smeedde ze een moordplan en betaalde ze haar handlangers.

Volgens de rechters heeft ze de dood van haar man doelbewust gepland en kreeg daarbij hulp van twee andere mannen. Met een van hem zou ze een geheime relatie hebben gehad. Die handlanger uit de Dominicaanse Republiek krijgt dezelfde straf. Een derde persoon heeft acht jaar cel gekregen schrijft de Telegraaf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Geen enkele logica. ” Ze vreesde berooid achter te blijven”. Besluit je daarom om de andere te (doen) vermoorden?
    Misschien een dikke verzekeringspremie? Maar dat haal ik niet uit het artikel.


    gemodereerd
  2. Hij heeft het zelf gezocht; waarom kon hij niet gewoon met een Nederlandse vrouw van zijn leeftijd trouwen, er zijn toch meer dan genoeg vrouwen in Nederland die een man zoeken en niet kunnen vinden? Nee, meneertje dacht met zijn almachtige euros makkelijk een 33 jaar jongere vrouw in dat achterlijke derde wereldland de Dominicaanse Republiek te kunnen kopen, ondanks zijn oude, lelijke bakra kop. Wel, ‘a uma póti anga puru verstan gi en’. Figuurlijk en letterlijk dus.


    gemodereerd
  3. Weet dat als je met een veel jongere partner trouwt het bijna altijd om een financiële relatie gaat met alle risicos van dien.


    gemodereerd
  4. Arme Rijke Gozer heeft het met zijn leven betaald.
    Dure prijs. Maar goed daders mogen lang de gevangenis in.
    Geen medelijden met hun.
    Beetje een extreme Gold Diger / Killer.
    beter gelukkig allen als ongelukkig samen


    gemodereerd
  5. Gerechtigheid! Waarom kan deze straf wél in de Dominicaanse Republiek en niet in Suriname? RaRa! Denk die torie.


    gemodereerd
  6. Je moet je voorstellen dat deze pedofiel al 33 jaar oud was toen zijn slachtoffer geboren werd. Alleen al voor dat feit heeft deze sex offender, in sommige landen, de doodstraf verdiend.


    gemodereerd
  7. Pure hebzucht!!
    Als die persoon je uitkoopt wat wil je nog meer alles nu krijgt niets in de bak stof wijf


    gemodereerd
  8. @@. Henkes; waarom moet je de DR een achterlijk derde wereld land noemen? . Op basis waarvan.? Zeg je dat ook van Suriname/ Nederland wanneer soortgelijke gevallen zich voordoen. Triest.


    gemodereerd
  9. Jennifer heeft amper herinneringen van bio-vader.Nu trouwde ze een vader voor zichzelf en ook die wilde weg.Dat kon ze niet verkroppen,dus….


    gemodereerd
  10. Ik denk met 2 000000 peso,s kan je toch lekker uit de voeten dacht ik zo!
    Maar ja ze wil meer en dat heeft ze nu niet, wel een aantal jaren brommen.
    Wat een dom kind, als het mijn dochter zou zijn, liet ik haar voor heel lang opbergen.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  11. @Henkes, wat een achterlijk individu ben je. Dus een gewetenloze moordenares mag gewoon vrijuit? Ik denk dat je gewoon pure jaloezie hebt richting Nederlandse mannen. Het gebeurt vaak dat een jongere vrouw trouwt met een oudere man. Deze man in kwesties wilde gewoon uit her huwelijk stappen en dar was zijn noodlot. De meeste wijven van tegenwoordig zijn alleen op geld uit. Oja,ik wil wedden dat jij op een aap lijkt. Sorry, ik moet niet negatief praten over een aap. Waarschijnlijk lijk je op het ACHTEREND van een varken.


    gemodereerd
  12. door alleen maar lust ga je trouwen met een jonge bloemetje ,en zij trouwt met jouw omdat jij er financieel goed voor staat ,en dat word jouw ondergang
    de Untergang ,stjaa dus geld heeft hem en haar niets goed gebracht
    de een ligt onder de grond en de ander zit in de bak te branden op haar jonge reet die daar oud gaat worden,een goed les voor mannen met centen
    loek boeng anga meid ,death is around the corner……….


    gemodereerd
  13. Als dit in Suriname zou gebeuren .
    Dat jonge meiden hun ouder partner zouden doden. Dan had Suriname nu een kwart minder aan mannen.
    Oude lijken laten jullie die jonge onervaren meiden met rust.
    Dit geldt ook voor opa b.
    En Ingrid alleen maar de andere kant opkijken.


    gemodereerd
  14. Wie zijn wij om te veroordelen, dat een volwassen vrouw een veel oudere man wil huwen. Dat is aan de vrouw zelf om te beslissen. Het wordt pas kwalijk als de bedoelingen van haar niet oprecht zijn. Deze man had in ieder geval genoeg zelfreinigend vermogen, om al na een jaar aan te geven dat de relatie niet goed zat, zoals beschreven in het nieuwsbericht.
    ———————————————————————————————-
    Charlie Chaplin is vanaf 1943 tot zijn dood in 1977 gehuwd geweest met Oona O’Neill, dochter van toneelschrijver Eugene O’Neill; toen zij trouwden was Charlie 54 en O’Neill net 18. Het huwelijk werd omschreven als gelukkig. Ze kregen drie zoons, Christopher, Eugene en Michael Chaplin en vijf dochters, Geraldine (eveneens een bekend actrice), Josephine, Jane, Victoria en Annette-Emilie Chaplin.


    gemodereerd
  15. Jonge vrouwe zijn ook stoute foute vrouwen geld was belangrijk voor haar. Ze heeft mannen geld betaald om hem te vermoorden. De bakra’s moeten alles proeven soms met dodelijk afloop.


    gemodereerd
  16. Correctie, ik bedoelde vrouwen de n was plots weg stoute foute jonge vrouwen. Als man of vrouw ouder grote leeftijd verschil moet kunnen geen pedofiel, ik vind liefde mag niet onderdrukt worden, maar bij jonge vrouwen met oudere mannen meestal geld kwestie enz .


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES