woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan brengt vermeende dief naar z'n huis en tuigt hem af

Man brengt vermeende dief naar z’n huis en tuigt hem af

-

Does Travel - naar Suriname

Een 35-jarige man in Suriname heeft maandagavond een Guyanese visser met geweld naar zijn woning gebracht en hem daar flink afgetuigd. Dit omdat hij ervan overtuigd was dat de visser zou hebben ingebroken in zijn woning aan de Livorno Beekhuizenweg.

De politie van Livorno kreeg omstreeks 21.00u melding van een mishandeling. Na de melding rukte de wetsdienaren uit en troffen de man Ramnaraine S. aan, die verklaarde dat er thuis bij hem was ingebroken.

Na de ontdekking van de inbraak zag hij een Guyanese visser over straat van wie bekend is dat hij de buurt onveilig maakt, wanneer hij niet op zee is. Hij hield de Guyanees hardhandig staande en bracht hem naar zijn woning, waar hij hem heeft mishandeld.

De buren schakelden de Surinaamse politie in, die de verdachte S. heeft aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt over het lot van de verdachte beslist.

Er werd een ambulance ingeschakeld voor de Guyanese man, die gewond raakte door het geweld en niets te maken had met de inbraak.
 
 
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Daarom ben ik tegen eigen rechter spelen. Je denkt dat enz en mishandelt of vermoord de verkeerde persoon. Deze man verdient ern gepaste straf voor mishandeling. Als dat niet gebeurt, mag wat mij betreft, de mishandelde man hem ook een flink pak slaag geven.


  gemodereerd
 2. Deze man verdient een medaille voor het opkomen voor zijn
  buurt.
  Die Guaynese vissen heeft een paar corrigerende tikken gekregen.
  Om dat het bekend stond dat hij de buurt onveilig maakte wanneer hij niet op zee is.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES