Gevaarlijk: kinderen spelen op dak van Kinderhuis Samuel

1

Een levensgevaarlijke situatie is haast elke dag waar te nemen op het dak van Kinderhuis Samuel, op de hoek van de Kernkampweg en Janzweersstraat in Suriname. Kinderen rennen en glijden op het dak van het hoogbouw pand alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van buurtbewoners dat enkele kinderen elke dag op verschillende tijdstippen via het achterbalkon het dak op klimmen om te spelen. Volgens de buurtbewoners schelden de kinderen voorbijgangers en buurtbewoners die hen wijzen op het gevaar, uit.

De mensen uit de omgeving hebben het vermoeden dat de toezichthouders van het tehuis zich niet druk maken om de kinderen die op het dak gaan.

“Die kinderen rennen, stampen en maken zoveel lawaai op het dak, dat het onmogelijk is dat geen van ze iets hoort om op te treden”, aldus een bezorgde buurtbewoner die vreest voor het ergste.

1 REACTIE

  1. Lawaai makende kinderen. Is er geen erf om op te spelen er kunnen ongelukken gebeuren. Spelen en glijden op de glijbaan erg leuk vroeger op de lagere school mij favorite bezigheid nu nog steeds maar helaas geen glijbaan voor volwassene in heel nederland. Mischien wel in het buitenland een hele lange glijbaan.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.