Slepende burenruzie ontaardt in diefstal, vernieling en vrijheidsberoving

4
Politie gearriveerd op locatie

Het geschil tussen twee buren, die al enige tijd in onmin met elkaar leven, is afgelopen woensdag flink uit de hand gelopen waarbij een autoruit is vernield, iemand van zijn vrijheid is beroofd, er sprake is van mishandeling en diefstal. Dit gebeurde aan de Baboengorogoroweg in Suriname.

Twee mannen zijn die ochtend gewapend met houwers de woning van hun 52-jarige buurvrouw, G.K., binnengedrongen. De dochters van de vrouw, die de mannen in de woning betrapten, dachten in eerste instantie dat het om rovers ging.

Ze riepen om hulp, waarna de moeder en een andere dochter van de aangeefster zich snelden naar de kamer. Zij zagen twee mannen, van wie ze een herkenden als de broer van hun buurvrouw.

Een van de mannen gooide een kruk in de richting van de aangeefster, die geraakt werd aan haar hoofd. Ze liep hierdoor verwondingen op. Vervolgens verschaften de mannen zich de toegang tot de slaapkamers en daaruit zouden ze 5.000 euro en twee mobiele telefoons hebben weggenomen.

Intussen kwam de 16-jarige zoon van de aangeefster ook erbij, die door beide mannen werd mishandeld en werd gesleurd naar een auto. Hij werd in de gereedstaande auto meegenomen. Volgens de jongen lukte het hem om uit de rijdende auto te springen.

De politie van Houttuin werd ingeschakeld, die na de melding ter plaatse ging voor onderzoek. Het onderzoek duurt nog voort.

4 REACTIES

 1. Als in dit land behoorlijk wordt opgetreden tegen dit soort zaken krijg je dit niet.
  De politie komt en neemt iemand mee en na 4 dagen is die weer buiten. Er moet een rijdende rechyer in leven getoepen worden en zaken bespreken, bepalen en hoge boetes of hechtenis. Straks word huis met bewoners in brand gestoken. Is een zootje in dit land
  gemodereerd

 2. Ja als je in een straat(weg) woont dat zo heet kan je
  niet veel verwachten. ”Er wonen daar zeker veel primaten”.
  Daders zoveel bananen (bacove) met vergif geven tot ze
  de pijp (K@) uitgaan !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Nou nou woorden schieten mij te kort. Ik zou ook een kapmes pakken en terug aanvallen . Ik laat niemand zomaar mij slaapkamer binnenlopen en mij aanvallen. Ik kap terug. Burenstress zit heel diep in mij hersenen gelukkig heb ik een plekje kunnen geven. Slepende burenruzies altijd eng kan escaleren.
  gemodereerd

 4. Het Wilde Westen in Suriname.
  De kappende buren blijken tevens rovers te zijn. Liever een verre familielid dan slechte buren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.