Auto belandt op de kop in berm na aanrijding op Highway; drie gewonden

1

Deze Toyota Ractis is dinsdag compleet op z’n kop in de berm langs de Martin Luther Kingweg beland na een aanrijding. Drie personen raakten gewond en zijn met twee ambulances vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De Ractis reed over de Martin Luther Kingweg richting Latour. In tegenovergestelde richting reed een Toyota Vitz. Volgens voorlopige informatie zou de Vitz op de rijhelft van de Ractis zijn terechtgekomen, met de aanrijding als gevolg.

De Ractis raakte van de weg en belandde op de kop in de berm. De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

De veroorzaker verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol en is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij is afgevoerd naar het bureau.

Beide voertuigen zijn door een sleepdienst afgevoerd. De Vitz is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

1 REACTIE

  1. Het lijkt erop dat er meer mensen zonder dan met een rijbewijs deelnemen aan het verkeer in Suriname. Er hoeft hier geen commissie voor te worden ingesteld. Als je deelneemt aan het verkeer en geen rijbewijs hebt, is dat een misdrijf en zal je moeten brommen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.