26-jarige man dood na steekpartij te Moengo

3
brandende kaars RIP

Bij een dodelijke steekpartij vrijdagavond in het oosten van Suriname, is de 26-jarige Jonathan Karsowidjojo om het leven gekomen. Dit vond gisteravond rond 22.30u plaats te Moengo.

Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer z’n voertuig voor een supermarkt op de hoek van de Katiman- en de Babatidjanstraat parkeerde. Bij die gelegenheid zag hij de verdachte, met wie hij zondag ruzie kreeg, voorbij lopen en ging hem achterna.

Karsowidjojo probeerde de verdachte aan te vallen, waarbij deze een mes tevoorschijn haalde en daarmee het slachtoffer in zijn borststreek stak. Het slachtoffer werd naar de poli van Moengo gebracht, maar daar aangekomen bleek dat hij het leven reeds had gelaten.

De 22-jarige verdachte Danillio R. heeft zich kort na het incident vrijwillig aangemeld bij de politie. Het mes waarmee hij het slachtoffer heeft neergestoken is door de Surinaamse politie in beslag genomen.

Danillio is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het lijk van het slachtoffer is naar het mortuarium vervoerd.

3 REACTIES

 1. 1. Bij die gelegenheid zag hij de verdachte, met wie hij zondag ruzie kreeg, voorbij lopen en ging hem achterna.

  2. Het mes waarmee hij het slachtoffer heeft neergestoken is door de Surinaamse politie in beslag genomen.

  Ten eerste een kort lontje en tegelijkertijd een kort leven!! Hij heeft zelf ervoor gezorgd!! Waarom ga je rekenschap halen, dus dan is het gelijk verrekend!!

  Ten tweede: Het is in beslag genomen, dus de kans bestaat, dat hij de mes terugkrijgt. De O.M. moet de dader in beslag nemen voor 25 jaren Bij Santoboma!!

  R.I.P. ene kant en yang dré brede nanga batjaw ini a santoboma smakelijk!!

  Dit is te triest voor woorden mensen. Dit had voorkomen kunnen worden. 2 levens naar de klote!!! Maar goed! wat doe je, als de hersens niet op het juiste plek is verstevigd!!
  gemodereerd

 2. Zijn de mensen zo gefrustreerd dat men alleen wilt moorden??
  Waarom niet gewoon een bokspartij?? En nadien klaar.
  gemodereerd

 3. Waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt!
  Weer een Abanie ach ja, hij zal zo weer spoedig buiten
  lopen, met behulp van Mw Mr. M.Nibte. Zij gooit het op zelf
  verdediging, omdat hij door de slachtoffer is aangevallen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.