zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOrganic Movement houdt straatacties even aan

Organic Movement houdt straatacties even aan

-

De Nationale Carrierebeurs

Organic Movement heeft besloten om de straatacties in Suriname even aan te houden. “We gaan nu verbinding zoeken met het maatschappelijk middenveld waaronder de vakbonden, het bedrijfsleven, diverse organisaties en groeperingen zodat we groter en sterker terug kunnen komen”, meldt de organisatie.

“De Organic Movement denkwijze moet in alle lagen van de samenleving gaan leven. Ook willen we werken aan het verbeteren van onze organisatie structuur en onze mobilisatie kracht zodat we gerichter en effectiever kunnen protesteren tegen het onrecht wat ons wordt aangedaan.

Wij blijven ten alle tijden de ideologische strijd voeren voor een beter Suriname en zullen we het klankbord blijven van onze samenleving. Als u geïnformeerd bent over misstanden of ongeregeldheden/corruptie schandalen, maak die dan aan ons kenbaar.

Sociale controle moet terug komen in Suriname en we moeten allen bijdragen aan het gezond maken van onze natie”.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

21 REACTIES
 1. Aan verstandige Surinamers die rationeel zijn, kritisch denken en handelen, logisch, jongeren, studenten vooral ( technische opleidingen) HBO, Universiteit en degenen die ondernemingen hebben, hoe klein ook die nu zijn zou ik aanraden op naar hun doelen te kijken. Op dit moment is het heel moeilijk, maar er is licht aan het eind van de tunnel en richten jullie daarop. Kennis kan je opdoen door leren en door doen.

  Over 5 tot 10 jaar zal als er goed beleid en bestuur in Suriname plaats vindt door de olie-en gas Bonanza van Suriname miljoenen US-$ Suriname binnen komen. Het is daarom verstandig dat u waar u nu mee bezig bent, goed op papier zet en uitwerkt naar middel of grote ondernemingen. Want het geld zal er zijn en u zou met u plan om uw onderneming naar grotere hoogten te brengen zo kunnen instappen. Geld van banken krijgen gaat geen probleem zijn, alleen het plan moet goed over zijn nagedacht en uitgewerkt.

  Advies: Ga u plannen voor een onderneming uitwerken, doe aan scholing, doe ervaring op, onderneem nu al waarin u goed bent en wacht u het moment af dat u gaat instappen en uw onderneming met Koeien van letters op de gevel van uw onderneming aan waar ook in Suriname gaat laten zien. Gebruikt u uw tijd en energie goed en wordt geen loser.

  Studenten doen jullie je best en ook jullie kunnen over 10 jaren jullie ondernemingen beginnen met koeien van letters van uw voornaam en familienaam op de gevel van uw onderneming.

  Weet waar u goed in bent en stopt u, uw tijd en energie daarin. Hoe klein uw onderneming op dit moment ook is, ga het uitwerken want het geld gaat er zijn om naar middel groot en zelf groot te worden. Wees niet bang voor de concurrentie, want dat gaat er zeker zijn. De sterksten gaan overleven. That is life.

  Succes toegewenst


  gemodereerd
 2. En uw naam, voornaam en familienaam met koeien van letters op de gevel van uw onderneming gaat plaatsen.

  Suriname staat een gouden toekomst te wachten, maar kennis en ervaring moet er zijn, want anders gaat het niets worden.


  gemodereerd
 3. Kijk goed wie er allemaal daar staan!!! Soso hersenloze en opgejutte paarse strontvreters!! Hopelijk gaat het heel hard regenen!!


  gemodereerd
 4. MAISHA is met haar NEUS op de feiten gedrukt,de zwijgende meerderheid wil zich niet voegen tussen de lage kaste van de samenleving,zwervers,drugsverslaafden,nietsnutters,leeglopers,herrieschoppers en boutisten.*HOERa voor Maisha*


  gemodereerd
 5. Wat een slap verhaal. In plaats dat jullie gaan werken, lopen jullie je tijd te verdoemen met zeer slecht georganiseerde acties, waarvan de werkelijke bedoeling is teruggaan naar het beleid van de vorige regering. Handje ophouden en alles gratis krijgen? Zeker niet meer. Geef duidelijke aan welke oplossingen moeten komen voor een goed beleid.
  Volg een goede scholing waarmee je zowel voor je zelf als het land van betekenis kan zijn.
  Oude knarren moeten na hun 60-65 jaar met pensioen en niet de plek voor een jongere bezetten. Geld ook voor de bejaarde bondsvoorzitters. Goede doorstroming binnen de verschillende overheidsbedrijven is van groot belang. Hierdoor krijg je vernieuwing in het productie proces en niet tig jaren maar steeds op dezelfde wijze werken. Ga met de tijd mee. Leren met computer om te gaan en niet nog steeds alles op papier verwerken. Database is zeer belangrijk.


  gemodereerd
 6. Het is duidelijk wat de achterbakse intentie van deze ogrie movement is !
  Maar inmiddels hebben DNA leden als Etnel en Plein hun ware aard laten zien. Zij hebben bewezen niet de inzichten en ook niet de discipline te hebben om Suriname naar beter te manoeuvreren !

  Wij zullen doorzetten.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 7. Heel vreemd dat overal het bericht komt als organic stopt maar als ze aankondigen dat ze actie voeren lees je het nergens. Alleen starnieuws en herald nieuws


  gemodereerd
 8. @debby het wordt ook tijd dat jij stopt met al je negatieve berichten/reactie’s.
  En help mee om het land samen weer op te bouwden.


  gemodereerd
 9. Je bent dommer dan die gerimpelde bakasee van je paarse verkrachter en drugsdealer en moordenaar opa D, debieus. Je heb dat VAKER bewezen, jo paarse heks.
  Die hersenloze en uitzichtloze haarproduct zg movement weet niet wat voor koers ze moeten opgaan en dat soort zg volkslijders moeten Suriname gaan besturen????
  Ze hebben genoeg aandacht en tijd van alle pers gekregen en instructies vanaf ocer en patrijsstraat 28.
  Maar het is kwik, kwek en kwak niet gelukt. Dus ze zijn gewogen en licht bevonden.
  En jij paarse heks. Pak je bezemsteel en ga ocer vegen en je mond, jo sebrefata!


  gemodereerd
 10. passant wat heeft jou lang verhaal te maken met organic movement , moeten die ondernemers en studenten dan wel of niet met de straatactie mee doen


  gemodereerd
 11. organic movement moet opgepakt worden , ze brengen de burgers in gevaar met hun straatacties , ze vernielen allerlei dingen en ze zaaien haat tegen allen die geen paars zijn


  gemodereerd
 12. Ze gaan verbinding zoeken met ….. SETI, zoek en gij zult vinden. Bij de eerstvolgende actie komen minimaal 500.000 man. Blijf zoeken en vooral naar de makke schapen die altijd te vinden zijn voor Het gaat lukken.


  gemodereerd
 13. Paarse movement.
  Wat een volk.
  In plaats dat ze helpen het land op te bouwen.
  Ai boi,sari tori, een verloren generatie
  Same on you guys.


  gemodereerd
 14. De organisatie om een reactie gevraagd, de woordvoerder Debbie;
  ‘Van dat demonstreren word je moe. Het motto is, 1 dag demonstreren, 1 maand rust.
  We hebben onze leden ook verzocht om na te denken over nieuwe teksten op het karton. Ze hebben verzocht om het daar in ocer met elkaar over te hebben’


  gemodereerd
 15. Dat mensen die hersenen hebben met hun doelen bezig zijn en bezig zijn met hun toekomst.

  Niets met mislukkelingen en losers die hier bezig zijn met chaos.


  gemodereerd
 16. Veel van de mensen die demonstreren zijn werkzaam voor de overheid, de overheid is hun baas. Deze mensen is niet geleerd om voor zich zelf een onderneming op te zetten. Ze hebben een weg bewandeld die ze leidt om voor de overheid te werken. Zie hoe groot het overheidsapparaat daardoor geworden is.

  De kids van deze ambtenaren kiezen ook voor dezelfde weg als hun ouders. De(ze) ( kinderen) ( van deze )mensen moet worden bijgebracht dat ze ook kunnen leren hun eigen onderneming op te gaan zetten. Hun mentaliteit kunnen ze gaan veranderen. Ga ondernemen, die toekomst biedt goede perspectieven.

  De mensen die daar zijn hebben niet geleerd om hun eigen ondernemingen op te zetten. Kijk in de straten van Paramaribo hoeveel van hen een middel of grote onderneming met hun voornaam en familienaam hebben. Hoe komt dat?

  Met de olie US-dollars op komst tussen 5 tot 10 jaar kunnen ze nu een aanvang maken om hun eigen ondernemingen op te gaan zetten of hun kinderen daarop voor te bereiden. Hierdoor kunnen ze het waterhoofd van de overheid van Suriname gaan verlaten en geen losers meer zijn en lopen klagen dat ze het niet redden.


  gemodereerd
 17. Geef niet op. Als je met iets niet eens bent, dan is het je democratische recht om daartegen te protesteren. Of de president en de rest van de oranje en gele ratten dat niet zo leuk vinden, is hun probleem. De president is door teveel jaknikkers omringd, dus kritiek vanuit partijloyalisten en DNA zal zeker niet komen.


  gemodereerd
 18. @@Latour Posse!! De organic movement weet precies hoe zij de mensen kan pakken!! Hun streven is juist de mensen te pakken die hun hersenen niet op het juiste plek zitten en ook wel niet gezond kunnen gebruiken!! Die paarse heks moet de steel van de bezem in haar bezem steken, want daar heb je wel een bodemloze gat.


  gemodereerd
 19. Ik vermoed dat het geld op is. Waarschijnlijk bij Marcia in haar neus belandt. Dus kunnen ze geen demonstranten meer huren.
  De leiders van de vakbonden zijn van hetzelfde signatuur graaiende nietsnutten, die steeds met louche zaakjes bezig zijn. Echte ondernemers en andere zgn. leden van het middenveld zullen zich wel verre houden van deze organic movement. Het enige wat organic is aan deze movement is de drank en drugs die de neus gebruikt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES