Man die met voertuig in kanaal terechtkwam is 40-jarige chauffeur vervoersbedrijf

6

De man die gisteren op tragische wijze om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval in Nickerie, is de 40-jarige chauffeur Roepeshkoemar (Widjai) Leda. Dat heeft het Korps Politie Suriname officieel bekend gemaakt. Op zijn Facebook pagina is te zien dat hij vaak live ging tijdens het rijden.

Uit onderzoek van de Surinaamse politie is naar voren gekomen dat de chauffeur, die werkzaam was voor een busbedrijf in Paramaribo, passagiers had afgezet aan de Adronweg, oftewel de weg die leidt naar South Drain.

Op zijn weg terug naar Paramaribo moet de chauffeur, die alleen in het voertuig zat, de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij raakte van de weg en kwam op de rechterberm terecht.

Het voertuig belandde vervolgens in het langs de weg lopende kanaal, met voor de chauffeur het noodlottige gevolg.

De politie van het bureau Waldeck kreeg omstreeks 10.00 uur ’s morgens de melding dat er aan de Adronweg een voertuig in het kanaal terecht was gekomen en dat de bestuurder het leven heeft gelaten.

De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek. Roepeshkoemar werd met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Het verkeersslachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Het voertuig heeft aanzienlijke materiële schade aan de voorzijde en is ter her keuring door de politie in beslag genomen. In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie zal het ontzielde lichaam van Roepeshkoemar aan de nabestaanden worden afgestaan.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

6 REACTIES

 1. What a f..ck man, deze man werkt misschien voor zijn gezin, en komt niet terug.
  Dit is realiteit en dat is, heel hard voor zijn nabestaanden, en waarom geen obductie ???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als je als buschauffeur tijdens het rijden vaak live gaat, wil dat zeggen dat je met je smartphone of laptop bezig bent, je brengt daarmee het leven van jou en je passagiers in gevaar Als deze chauffeur op het moment van het ongeluk weer met zijn telefoon speelde, mogen de passagiers, die hij net had afgezet, van geluk spreken, dat zij wel veilig op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Als het bekend was bij de werkgever van de chauffeur dat hij tijdens het rijden vaak live ging op Facebook, had de werkgever hem dat moeten verbieden. Ik heb eens van Apoera naar Paramaribo aan de chauffeur gezegd dat ik wilde uitstappen als hij niet ophield met constant met zijn telefoon bezig te zijn. Meneertje werd boos, maar toen de overige passagiers mij steunden in het protest, hield hij op met die onzin.
  gemodereerd

 3. De rit van Paramaribo naar Nickerie en dan dezelfde dag weer terug keren naar Paramaribo kan zeer vermoeiend zijn. Wij hebben het 1 keer gedaan, en waren halverwege doodmoe.
  gemodereerd

 4. Hebben ze in Su geen carkits in de auto dan ?
  Een paar draadloze koptelefoon zou beter zijn.

  @ Henkes
  Oké je hebt het in de praktijk mee gemaakt, dat
  een Chauffeur tijdens het rijden zit te bellen.
  Zou dit ook het geval zijn met hem zijn ? Ze kunnen
  zijn mobile telefoon controleren, eventueel met
  behulp van TeleSur!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Misschien hebben de passagiers hem wat te drinken gegeven,
  en als gevolgd dat hij in slaap viel! Het is maar een optie, van mij hoor! (Zou kunnen)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Geen medelijden met deze sukkel!
  Voor het zelde geldt vallen er wel onschuldige slachtoffers.

  Dit zijn nou van die idioten die heel de rit op hun telefoontje zitten te staren.

  Nou mag die klootzak live gaan tijdens zijn crematie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.