SLM schort vluchten naar Amsterdam en Miami tijdelijk op

16
SLM
Het interieur van de SLM.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM heeft zojuist bekend gemaakt dat zij genoodzaakt is weer een flink aantal vluchten op de trajecten tussen Paramaribo en Amsterdam v.v. en Paramaribo en Miami via Guyana v.v. te annuleren.

Op de route Paramaribo – Amsterdam v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 8, 9, 10, 13, 15, 16 en 17 juli 2022. Op de Paramaribo – Miami via Georgetown v.v. gaat het om de vluchten gescheduled op 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli 2022 en 2 augustus 2022.

Het bedrijf in Suriname laat weten dat deze ontwikkeling alles te maken heeft met de nasleep van de effecten van de pandemie, operationele uitdagingen als gevolg van het vooralsnog niet beschikken over een eigen vloot en tevens de verdubbeling van de brandstofprijs in de afgelopen drie maanden.

“Aldus is fundamentele interventie vereist. Intussen is het reorganisatieproces welke moet leiden tot gezondmaking van de bedrijfsvoering ingesteld welke in de loop van de komende weken vaste vorm zal aannemen”, aldus de SLM in een communiqué.

Surinam Airways erkent het enorm ongerief dat hierdoor veroorzaakt wordt en biedt hierbij haar welgemeende verontschuldigingen aan.

16 REACTIES

 1. Is het einde van de SLM in zicht?
  het heeft er veel van dat er meer bekend is, alleen het tijdstip om de mokerslag te geven moet nog uitgekozen worden. Helaas voor de SLM maar faillissement zal koste wat kost spoedig volgen.
  gemodereerd

 2. Enigste reden waarom de SLM nog half leeft is, omdat alle regeringen ze in leven houdt om gratis te mogen vliegen. De naam moet veranderen naar airforce dumb.
  gemodereerd

 3. mensen als de slm failliet is verklaart dan zijn allen die geboekt en betaald hebben hun geld kwijt , de slm kwam vandaag met een persbericht dat de gedupeerde passagiers een voucher kunnen krijgen , nou mensen dat stukje papier is niets waard en als de slm failliet is gooi die voucher maar in de prullenbak , want je kunt je kont er niet mee afvegen
  en de slm geeft de schuld aan covid en dat ze geen eigen vloot meer hebben , jammer voor de mensen die geboekt en betaald hebben , maar men was gewaarschuwd , eigenschuld dikke bult
  gemodereerd

 4. Surinam Airways erkent het enorm ongerief dat hierdoor veroorzaakt wordt en biedt hierbij haar welgemeende verontschuldigingen aan.

  Dit is de zoveelste verontschuldiging van de SLM. De overheid als enig aandeelhouder houdt zich muisstil wetende dat het gezegde luidt “als je geschoren wordt moet je stil zitten”

  Het bedrijf SLM failliet laten gaan, door toepassing van de zogenaamde sterfhuis constructie, houdt niet alleen het ophouden van de SLM in, maar nog veel meer.
  Geen pensioenen zullen worden uitbetaald
  Geen leningen zullen worden afgelost waardoor andere bedrijven eronder zullen lijden en dit dus als verlies zullen moeten accepteren
  Geen mensen meer in dienst dus geen inkomen dus ook geen bestedingen van deze mensen
  Geen inkomen en bestedingen dus ook de winkels zullen het voelen en ook de producenten / boeren / planters etc de hele samenleving
  Mensen zien jullie niet wat er te gebeuren staat?

  Even tussendoor
  De Haan lacht en denkt “ik krijg wel betaald hoor wat er ook gebeurt”
  Santokhi denkt “nog meer liegen en bedriegen en ik zal nog steeds de leider zijn van de VHP (lees Hindoestanen)”
  Brunswijk denkt “mi Bravo heb keld want ik heb koud en concessies dus ik zal geen honger lijden”

  En verder
  SLM failliet en dezelfde dag lekker verder gaan in een ander bedrijf “Trusted Wings” want dan beginnen we financieel met een schone lei.
  De failliete SLM achterlatend met een schuld van meer als 100 miljoen US$, ja lees 100.000.000 US$ schuld, die niet terugkomt in de samenleving.

  De coalitie bestaat uit schurken en bedriegers en dat kun je staven met vele harde bewijzen.
  Maar aan wie moet je dit allemaal verkondigen wie moet zal je kunnen overtuigen?
  De Sranang sma staan erbij kijken ernaar lachen erom en gaan door met feest vieren want niemand durft de strijd tot verbetering op te roepen en aan te gaan want je hebt geleerd “Frede Mang Ede No Broko” dus doe je niks (kijk maar naar de zogenaamde Revo van de jaren 80″
  Ga na in de wereld en kijk en lees waarom een volk in opstand komt en niet met zachte hand worden leiders opzij gezet en voor het gerecht gebracht.
  gemodereerd

 5. tussen Paramaribo en Amsterdam v.v. en Paramaribo en Miami via Guyana v.v. te annuleren.” \\

  • Op de Paramaribo – Amsterdam v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 8, 9, 10, 13, 15, 16 en 17 juli 2022.
  • Op de Paramaribo – Miami via Georgetown v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli 2022 en 2 augustus 2022.

  SLM waarom geen geld terug zodat de mensen zelf kunnen kiezen of ze met de SLM willen vliegen?
  Geef ze geld terug en daardoor hun keuze vrijheid om te kunnen gaan vliegen wanneer ze willen en met wie ze willen.
  Ik wil mijn zuurverdiende valuta terug om zelf te beslissen wanneer ik ga en met wie ik ga vliegen

  SLM kan dit dus niet doen want er is geen cent geen enkele SRD cent laatstaan een SRD biljet.
  Er is wel geld om de falende directie (lees de Haan en consorten) te blijven betalen en ja zelfs in valuta

  In de tussentijd wordt hard gewerkt aan een passende en duurzame oplossing voor alle getroffen passagiers, waarbij de volgende extra voorzieningen beschikbaar zijn:
  • Compensatie vouchers
  • Kosteloos omboeken naar een andere datum
  • En/of een voucher voor de aanschafwaarde van het ticket geldig voor twee jaar.
  gemodereerd

 6. Stuur de Haan de laan uit… en die adviescommissie idem dito. Die bakra heeft jullie samen met het personeel een mooie loer gedraaid. Ze zijn allemaal wel doorbetaald. Alleen verdwaalde leba’s en bakroe’s durven nog met de slm te vliegen. Schandalig, jarenlang waren alle vluchten vol. Die (paarse) parasieten (die jarenlang in valuta betaald wilden worden) hebben het bedrijf helemaal kaal gevreten.
  Jang-patoe en mismanagement ten top! Surinamers maken meer kapot dan hun lief is.
  gemodereerd

 7. SLM kan weg en laat een ander vliegbedrijf het overnemen. Jammer voor de mensen die hun vakantie hebben geboekt. Suriname gebruikt het geld goed en pomp geen geld in iets dat al ten ziele is.
  gemodereerd

 8. Alle vluchten van de SLM worden aan de lopende band opgeschort, maar de Haan zijn salaris van € 12.000 wordt elke maand uitbetaald. Schaamteloos gedrag.
  gemodereerd

 9. Maar ik lees nergens wat er met de mensen gebeurt. Moeten ze blijven waar ze zijn?? Wie betaald hun verblijfskosten??
  Deze regering hft de boel vernietigd. Rijstsector, onderwijs, medische zorg, slm, heel land vies, kapotte wegen, bermen.
  gemodereerd

 10. De vluchten Amsterdam===? Paramaribo vice versa kunnen misschien ook niet uitgevoerd worden omdat Schiphol veel vluchten annuleert vanwege de drukte en het tekort aan medewerkers.
  Overal is er nu poep aan de marbel vanwege bovengenoemd probleem en heeft niet alleen de Samen Lopen Maties luchtvaart maatschappij van Suriname
  gemodereerd

 11. De massa moordenaar heeft zover laten komen.De hele groep ndpers met tante sidonia naar china geweest met slm vliegtuig om geld te te halen en daarmee feest vieren .Hebben ze de kosten aan slm betaald???
  gemodereerd

 12. @ Debby

  Goed zo Deb, je bent tenminste je frustratie kwijt.
  Vraag Chan en het DNA of je niet, 6 maanden voor
  Pres kan spelen in Su. Dan los je het even op voor
  ze, en klaar is kees! Tijdens het bewind van je Afgod
  was het ook niet zo best, dus een beetje relativeren
  en hou je mond dicht aub! Het maakt niks uit wie daar
  als een Pres zit: ( etnisch) bedoel ik, het wordt hetzelfde.
  Iedere (LIJDER) zit zich zelfs te verrijken en niet anders!
  Dus @ Debby: trekt je gympy,s aan, en stel je als Pres
  kandidaat aan, bij de volgende verkiezing. En laat het
  Volk een poepie ruiken, en uiteraard de hele wereld!
  ”Wens je veel succes”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. debby jou vriend ddb heeft de slm uitgehold , dus einde oefening voor ddb en de slm , niemand zal treuren als deze twee er niet meer zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.