vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoogbejaarde man (84) tijdens uitstappen lijnbus bestolen

Hoogbejaarde man (84) tijdens uitstappen lijnbus bestolen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 84-jarige man in Suriname is maandag op klaarlichte dag, tijdens het uitstappen uit een lijnbus bestolen van 150 euro.

Tijdens het uitstappen bij een halte op de hoek van de Zwartenhovenbrugstraat en de Dr. Sophie Redmonstraat, haalde de rover het geld uit de broekzak van de hoogbejaarde man en nam daarna de benen.

De politie van Nieuwe Haven werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Uit camerabeelden is te zien hoe de verdachte zich na de daad uit de voeten maakte.

Volgens het slachtoffer was de dader gekleed in een grijze trui en een bruine kniebroek. Hij had een blauwe pet op en witte Adidas slippers aan.

Het slachtoffer bleef ongedeerd. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek van de Surinaamse politie duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Nou dan ben je echt laag gezonken, laffe hond is het, beetje een oude man van 84 jaar beroven.

  Moet toch wel opvallen in zijn familiekring als zo’n smerige stuk schaamluis opeens €150 extra te besteden hebt.
  Ach ze hebben nu natuurlijk weer even feest maar morgen is het weer op!

  Hoop dat ze de dader te pakken krijgen en even ter plaatse laten afranselen door de lokale bevolking, even flink zijn reetnaad flossen met scheermesjes-prikkeldraad, voor dat ze dit smerig stuk nageboorte in de laadbak gooien.


  gemodereerd
 2. Terwijl er een schreeuwend tekort is aan personeel op vrijwel alle domeinen lees ik bijna elke dag dag dat sommigen hun kost willen verdienen via diefstal.


  gemodereerd
 3. Snel oppakken, deze rover die het lef heeft een bejaarde te beroven. “Werken? Sorry, ik ben niet naar school gegaan en ik weet dus niet wat dat is.”


  gemodereerd
 4. Wat voor een lafbek is de dader man, ik wil de overheid betalen om deze
  vervloekte dader op te pakken, en te vernietigen!!!! Een 84 jarige man what a f..ck man, het kon je Opa zijn man ! Ik vernietigt ze gratis, als ik ervoor gevraagd wordt.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Het is heel triest met Suriname, wie steel een oude man van 84 jaar. De rovers moeten weer aan de ketting en op plantage werken en leren geld verdienen ipv stelen


  gemodereerd
 6. ze moeten de beelden vrijgeven van deze rat die deze hoogbejaarde man bestolen heeft , en dan een klopjacht op deze rat houden , en als die opgepakt is verdelgen , ongedierte moet gedood worden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES