Inbreker beroofd van televisie die hij net had gestolen

14
Inbreker beroofd van televisie die hij net had gestolen
Ernesto

De 33-jarige Regillio P. is vorige maand, kort na het inbreken in een woning te Zorg en Hoop in Suriname, beroofd van een televisie toestel dat hij uit de woning had weggenomen.

Terwijl hij met het 32 inch televisie toestel op straat liep, werd hij op zij beurt beroofd door de 35-jarige Ernesto G., die samen met zijn 30-jarige vriendin Patricia V. was. Zij deed passief mee aan de beroving.

Tijdens de beroving werd Regillio mishandeld, waarbij hij om hulp riep. De buren die dit zagen gebeuren schakelden de politie in, die op haar beurt ter plaatse ging. De politie stelde een onderzoek in, echter ontbrak elk spoor van het koppel.

Afgelopen vrijdag 1 juli werd Ernesto door leden van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. Ook zijn vrouw is door de politie opgepakt. Beiden zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De buitgemaakte televisie is op een perceel achter een onbewoond pand te Zorg en Hoop teruggevonden. Regillio is vanwege gezondheidsredenen met een ernstige waarschuwing heengezonden. Het koppel blijft in voorarrest.


14 REACTIES

 1. Het geboefte beroofd de dief,…de dief krijgt een ernstige waarschuwing en word heengezonden, in dievenparadijs Suriname, is alles mogelijk.
  gemodereerd

 2. De inbreker is met een waarschuwing huiswaarts gestuurd⁉️
  Wat voor een bananen-bacoveschil republiek is dit?
  Het komt nooit meer goed in dit land. Wat een ongelofelijke bende‼️
  gemodereerd

 3. Het wordt met de dag grappiger in Su.
  Je steelt maar wordt om gezondheidsredenen heengezonden??
  gemodereerd

 4. Het blijft toch keer op keer een plaag deze parasieten die alleen maar weten te roven en geweld te gebruiken. Een bijdrage leveren aan de samenleving (b.v. door te werken) zal deze groep nooit doen. Regering, wanneer gaat u deze mensen verplichten om deel te nemen aan de samenleving? Dan bedoel ik dus om een bijdrage aan de opbouw van dit land te leveren.
  gemodereerd

 5. Karma

  Vieze luie sodemieter, te lui om te werken en te sparen voor een TV-tje.
  gemodereerd

 6. Heeeeeeeeeen gezonden wat vo K@ is dit ????????
  Na so unu é kwikkie fufu man, wat vo een K@ shit is dit ??????

  sari tori

  Jzwartmans
  gemodereerd

 7. Dus vanaf vandaag mag iedereen die kampt met gezondheidsredenen vrijuit gaan na het plegen van diefstal. Ziek, maar wel goed genoeg om medeburgers te bestelen en in de (on) kosten te jagen. En, voor eigen rechter spelen mag niet, anders ga jij de bak in.
  Komedie….
  gemodereerd

 8. Wanneer leren deze ezels dat ze met hun klauwfieters van andermans spullen moeten blijven en dat misdaad niet loont. Opsluiten dit geboefte en geen enkele advocaat die vrijspraak eist, want ….. blablablabla.
  gemodereerd

 9. 😄😄😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 de rover beroofd. Een ernstige waarschuwing is zijn straf. Ok, hoe gek kan het nog worden in Su
  gemodereerd

 10. M.a.w. als je in Suriname een ongezonde dief bent, die door gezonde collegas wordt beroofd, word je met een wasrschuwing heengezonden, maar je gezonde collegas worden opgesloten.
  gemodereerd

 11. dieven onder elkaar , maar maak elkaar kapot , dan zijn wij als burgers weer iets veiliger
  gemodereerd

 12. De misdaad in suriname is zich aan het cumuleren.Als dieven van dieven gaan stelen betekent dit een toename van de criminaliteit.
  Daarbij opgeteld de criminele agenten.
  God zij met ons Suriname. Voor mij geldt: voorlopig niet naar Suriname.
  gemodereerd

 13. Jungle commando. Dat zegt toch wel genoeg beste mensen. Waarom is hij toentertijd door het Nederlandse parlement via de achterdeur de Kamer ingeloodst. Moesten de politici zich toen niet schamen.
  Iedereen weet dat deze man niet deugt. Hij is veroordeeld voor diverse delicten door Nederland en Frankrijk en USA. En staat op de interpollijst. Wordt het niet de hoogste tijd om hem op te halen????
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.