zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDeze week 2e Suriname, Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS)

Deze week 2e Suriname, Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS)

-

Does Travel - naar Suriname

Deze week wordt in Paramaribo voor de tweede keer de Suriname, Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS) gehouden. Van 28 – 30 juni doen 120 bedrijven mee aan deze beurs met 600 participanten.

De eerste editie werd in juni 2021 virtueel georganiseerd door Staatsolie onder auspicien van het Surinaams ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Onder het thema ‘Suriname – Open for Business’ was de summit een doorslaand succes.

De 2e editie van de Suriname Energy, Oil & Gas Summit & Exhibition zal fysiek worden gehost bij Torarica en biedt de mogelijkheid om van de overheid te horen, de grote operators, licentiehouders, tier one contractors, service bedrijven te ontmoeten en de gehele waardeketen in Suriname’s ontluikende koolwaterstofsector.

De bijeenkomst biedt een schat aan inhoud voor strategisch ingestelde bedrijven die willen profiteren van investerings-, ontwikkeling- en projectmogelijkheden in een van ’s werelds olie- en gashotspots, terwijl de tentoonstelling het perfecte platform biedt voor internationals om lokale partners en kopers te ontmoeten om elkaar te ontmoeten met leveranciers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Tegen de tijd dat Suriname zover is dat er daadwerkelijk olie en gas kan worden gewonnen hebben de meeste landen andere manieren ontwikkeld voor de opwekking van duurzame energie. De druk om over te gaan op schone energie is door de oorlog in Oerkraine, wereldwijd in een stroomversnelling geraakt.
  Dat er olievelden op Surinaams grondgebied zijn gevonden is leuk, maar dat Suriname niks doet met Wind-Zonne energie en waarom er niet meer waterkrachtcentrales (of onderwater turbines) zijn aangelegd, blijft een gemiste kans voor Suriname. Het had zichzelf in de regio op de kaart kunnen zetten als land met het meest opgewekte schone energie, omdat het alle omstandigheden mee heeft. Altijd wind op Braamspunt, Totnes, Zeedijk Nickerie, elke dag getij in de grote rivieren die in zee uitmonden en 350 dagen paar jaar zon. Zonde dat er weinig tot geen visionairs van Surinaamse afkomst met invloed en macht zijn. Sarie torie..


  gemodereerd
 2. Boesskowtoe , volkomen met jou eens , landen die afhankelijk zijn van olie en gas zijn nu bezig om andere energiebronnen te gebruiken en nieuwe technieken te ontwikkelen , olie en gas zijn niet meer te betalen , jammer voor Suriname , maar als over 5 jaar eerst het gas naar boven komt hebben ze geen afnemer en als de olie later naar boven komt hebben ze ook geen afnemer , maar dan kunnen wij het zelf opmaken en hoeven wij dan geen olie en gas meer te importeren , nou 1 liter unleaded kost dan 40 srd cent (0,4 srd) dus bijna gratis


  gemodereerd
 3. Z.E. president Chandrikaperkash, Z.E.Ronny Brunswijk, Staatsolie Mij NV heel veel succes toegewenst met uw agenda en plan voor de samenwerking met de Olie – en gas multinationals voor de welvaart en welzijn voor (de ) Suriname/rs, Staatsolie Suriname Mij NV.

  Samen Werken Samen Sterker
  God Zij Met Ons Surinamers

  Leve:
  – VHP, ABOP, NPS, PL, hun leiders en Surinamers,
  – Staatsolie Suriname MIJ NV
  – Alle Surinaamse Ondernemingen en Werknemers,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Aan het eind vd donkere tunnel is er licht en glory

  Het komt goed met Suriname onder deze regeringscoalitie

  Na de 25 mei 2025 gaat deze regeringscoalitie nog 5 jaar door met haar werk af te maken voor welvaart en welzijn van en voor (de ) Suriname/rs.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES